ASUS X405UA-BM396 – laptop Full HD de 14 inch, cu design ultra-portabil si performanta buna!

 Preţ ASUS X405UA-BM396

Astazi va prezentam un alt model de laptop VivoBook a producatorului ASUS, mai exact discutam despre modelul ASUS X405UA-BM396, un nou laptop Full HD de 14 inch cu procesor Kaby Lake, memorie RAM DDR4 si unitate SSD inclusa, pe care il recomandam pentru utilizarea zilnica de acasa/birou. Acesta se regaseste in oferta cunoscutilor retaileri online de IT&C din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret destul de ok pentru configuratia sa hardware de generatie actuala, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online va ofera livrarea gratuita si garantia inclusa.

 Review ASUS X405UA-BM396

Noul laptop ASUS va ofera acelasi tip de design ultra-portabil si super elegant ca ale tuturor modelelor de laptopuri premium VivoBook, cu o carcasa subtire si usoara de culoare gri, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet, dar si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra. In plus, noul laptop ASUS cantareste aproximativ 1,3 kilograme si are o grosime putin peste 2 centimetri, acesta fiind perfect la utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului LED Backlight masoara 14 inch (35,5 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si culori destul de bune, la un unghi larg de vizionare, in timp ce acesta ofera o rama laterala ultra-ingusta prin montarea afisajului de 14 inch pe un cadru al unui laptop de 13 inch. Noul laptop ASUS are o camera WEB pentru convorbirile/conferintele video, un sistem audio HD (cu SonicMaster) pentru un sunet ok, tehnologia WiFi 802.11ac LAN Gigabit 1000 Mbps si Bluetooth 4.2 de mare viteza, dar si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie buna de functionare.

Noul laptop ASUS X405UA-BM396 este echipat cu noul procesor Intel Core i5-7200U, din a 7-a generatie de procesoare Kaby Lake, care promite performanta necesara in utilizarea zilnica de acasa/birou, gratie celor doua nuclee la frecventa normala de 2,5 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD 620. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si o unitate SSD de 256 GB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea documentelor importante/necesare in foarte mare siguranta.

ASUS X405UA-BM396

Full HD, 4GB, 256GB SSD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X405UA-BM395 este, din punctul nostru de vedere, o platforma ultra-portabila si deajuns de puternica pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acesta, gratie ecranului FHD de dimensiuni reduse si a configuratiei hardware bune de ultima generatie. Asadar, noul laptop VivoBook de la ASUS reprezinta asadar alegerea perfecta pentru cei/cele ce sunt in cautarea unui sistem puternic si foarte portabil, care sa fie utilizat fara probleme in activitatile normale de zi cu zi, de la office si web browsing pana la multitasking si multimedia, la un pret destul de ok..

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT