ASUS X541UA-DM1226D – laptop portabil si destul de puternic, cu ecran Full HD de 15,6 inch!

 Preţ ASUS X541UA-DM1226D

Fie pentru productivitate sau divertisment, astazi va prezentam un alt model de laptop VivoBook de la ASUS, mai exact discutam despre modelul ASUS X541UA-DM1226D, un laptop Full HD cu procesor Kaby Lake de la Intel si memorie RAM DDR4 de mare viteza, ideal pentru activitatile zilnice de acasa/birou. In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea produsului, precizam ca acesta se regaseste in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania la un pret destul de ok pentru configuratia sa hardware buna de generatie noua, in timp ce magazinele online va ofera ca beneficii livrarea gratuita si garantia inclusa.

 Review ASUS X541UA-DM1226D

Pe partea de aspect, design-un portabil si modern al noului laptop VivoBook de la ASUS se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, printr-o carcasa eleganta de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet, dar si printr-un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul model de laptop ASUS are dimensiunile normale de 25,1 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate de aproximativ 2 kilograme, acesta fiind ideal pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de un acces ok la internet.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia maxima Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si culori destul de bune, la un unghi ok de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop ASUS are o camera WEB pentru convoribirile online de pe retelele de socializare, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, noul conector reversibil USB 3.1 Type C pentru un transfer rapid de date si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie decenta de functionare.

Noul laptop ASUS X541UA-DM1226D este echipat cu procesorul Intel Core i7-7500U, din a 7-a generatie Kaby Lake, care promite performanta necesara in utilizarea zilnica de acasa/birou, datorita celor doua nuclee la frecventa normala de 2,7 GHz si al procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 620. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru rularea in conditii normale a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea documentelor importante si a fisierelor preferate.

ASUS X541UA-DM1226D

15.6", Full HD, 4GB, 1TB

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UA-DM1226D poate fi utilizat fara probleme in utilizarea zilnica de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta, deoarece acesta poate rula programele/aplicatiile necesare, reda clipurile video de pe YouTube si altele, precum si incarca destul de rapid paginile web si retelele de socializare. Asadar, noul model de laptop VivoBook de la ASUS este, dupa parerea noastra, platforma ideala pentru cei/cele ce sunt in cautarea unui sistem puternic si portabil pentru activitatile zilnice, de la office si web browsing pana la multitasking si chiar multimedia, la un pret destul de ok.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT