Beko RCNA400E30ZW – combina frigorifica moderna si spatioasa, cu tehnologie NeoFrost!

Cu un design modern, o capacitate foarte buna de depozitare si mai multe dotari de ultima generatie, combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru toti cei care vor sa se bucure de o racire/congelare de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete, la un consum redus de energie electrica. Aceasta este dotata cu un design elegant de culoare argintiu, display LCD, clasa A++, tehnologia NeoFrost, un volum total excelent, o functie de ionizare IonGuard, un filtru impotriva mirosurilor, o functie de super-racire/congelare si multe altele, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune.

Pe partea de aspect, design-ul sau modern si foarte atragator va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare argintie, display-ului LCD intuitiv si a celor doua usi reversibile cu un maner integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra. In plus, aceasta masoara 201 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 65 de centimetri, oferind insa un nivel cat mai redus de zgomot de doar 40 dB si o autonomie mare pentru pastrarea a alimentelor proaspete de pana la 20 de ore, in cazul unor eventuale intreruperi a curentului electric.

Beko RCNA400E30ZW, 354 l, Clasa A++, NeoFrost, H 201 cm – profită acum de reducere

Tehnologia NeoFrost, cu sistemele unice de racire Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor proaspete, intr-o clasa foarte buna de eficienta energetica. Cu ajutorul sistemelor separate de racire din cele doua comprimente ale aparatului frigorific marca Beko, fructele si legumele se mentin ca proaspet culese, fara a isi pierde din gust, culoare sau consistenta. Functia de ionizare IonGuard neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului, ceea ce permite mentinerea unui aer curat la interior, astfel ca alimentele proaspete vor fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.beko-rcna400e30zw

Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru a putea beneficia de o eficienta energetica ridicata in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum anual de energie electrica de 274 kWh/an. Pe langa toate acestea, combina frigorifica moderna si de mare capacitate marca Beko include un volum total excelent de pana la 379 litri (cu un volum mare de 257 litri pentru compartimentul frigiderului si un volum foarte bun de 122 litri pentru cel al congelatorului), un filtru impotriva mirosurilor neplacute, un sisten antibacterian, precum si o functie de super-racire/congelare pentru o racire/congelare rapida.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi dintr-o sticla securizata (Safety Glass), un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, un compartiment de doar 0 grade Celsius pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., un compartiment special EverFresh+ (cu un nivel optim de umiditate la interior) pentru fructe/legume, patru suporturi amplasate pe usa, dar si o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza de o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT