Beko WRE7534XWSO – masina de spalat rufe cu un raport calitate-pret excelent, din clasa A+++!

Accesibila, moderna si foarte performanta, masina de spalat rufe Beko WRE7534XWSO este recomandata tuturor celor care vor sa se bucure de rezultate perfecte de spalare, la un consum minim de resurse utilizate la spalare, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere. Aceasta este dotata cu un design elegant, display LCD, clasa energetica A+++, tehnologia speciala AquaFusion, o rezistenta nichelata HI-TECH, un numar de 16 programe speciale de spalare, o capacitate mare de incarcare si multe altele, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret extrem de avantajos pentru dotarile sale.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Beko se va potrivi mai mult ca sigur oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display LCD intuitiv, precum si de un hublou ExtraLarge cu diametrul de 34 de centimetri si o deschidere standard spre stanga. In plus, aceasta ofera un nivel redus de zgomot de doar 63 dB la spalare / 75 dB la centrifugare si masoara 84 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de numai 45 de centimetri, potrivindu-se perfect in orice loc sau spatiu mai mic din locuinta dumneavoastra.

Beko WRE7534XWSO, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++ – profită acum de reducere

Sistemul AquaFusion, patentat de brandul turcesc Beko, valorifica la maxim consumul de resurse utilizate la spalare, pentru a va putea bucura de rezultate excelenta de spalare, dar la un consum redus de energie electrica, apa si detergent, rezultand astfel o economisire semnificativa de pana la 5,5 kilograme de detergent pe an. Masina de spalat marca Beko este prevazuta cu o rezistenta nichelata HI-TECH, fapt ce asigura o protectie ridicata impotriva coroziunii, pentru pana la 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta, oferind asadar o eficienta energetica ridicata si o durabilitate excelenta de pana la 100 de ori mai mare.Beko WRE7534XWSO

Masina de spalat rufe Beko WRE7534XWSO ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie, cat si eficienta de spalare, astfel incat aceasta se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum energetic anual de doar 173 kWh/an, respectiv un consum anual de apa de 9900 litri. Caracteristicile sale generale includ o viteza de centrifugare de maxim 1000 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (Rapid, Dark Wash Bumbac, Baby, Care, Camasi, Lana, Sport, etc.), precum si o capacitate mare de incarcare de pana la 7 kilograme, pentru a putea obtine rezultate excelenta la spalare.

Programul Dark Care este ideal pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac, deoarece acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, ca noi. Programul de Camasi a fost conceput special de cei de la Beko pentru mentinerea camasilor ca noi, chiar si dupa mai multe spalare, prin intermediul unor miscari reduse si foarte delicate, precum si setarea temperaturii la maximum 40 de grade Celsius. Programul  Baby Protect asigura performante superioare la spalare si limpezire, fiind conceput pentru imbracamintea ce necesita un tratament special impotriva alergiilor si nu numai.

Comentarii

Leave a reply

Review IT