Beko WTC 6634 XS0 – masina de spalat rufe cu motor ProSmart Inverter si clasa A+++!

Accesibila, moderna si destul de performanta, masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0 este ideala pentru o singura persoana sau o familie normala si chiar mai mare, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere. Aceasta vine cu un design elegant, display de tip LCD, clasa energetica A+++, motor ProSmart Inverter, un numar de 16 programe speciale de spalare, o cantitate suficienta de incarcare si multe altele.

Masina de spalat rufe de la Beko este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus in comparatie cu celelalte modele similare de pe piata. Designul modern al acestuia se va potrivi perfect in orice loc din baia sau chiar bucataria dumneavoastra, datorita carcasei elegante de culoare alba, display-ului LCD foarte intuitiv si a hubloului transparent cu deschidere standard de la dreapta spre stanga la un unghi de 170 de grade.

PROMOȚIE Beko WTC 6634 XS0, 6 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++ – verifică preț

Motorul brushless ProSmart Inverter beneficieaza de o constructie fara perii de carbon, oferind asadar o multime de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, precum un nivel redus de zgomot, un nivel minim de vibratii, un control imbunatatit al turatiei si eliminarea emisiilor electromagnetice. Pe langa toate aceste avantaje, motorul brushless de tip ProSmart Inverter mai ofera si o durabilitate de lunga durata, gratie eliminarii periilor de carbon si a garantiei standard de pana la 10 ani.Beko WTC 6634 XS0

Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de pana la 1200 rotatii pe minut, un display LCD pentru afisarea informatiilor utile in timp real, un numar de 16 programe speciale de spalare si nu in ultimul rand o capacitate decenta de incarcare de pana la 6 kilograme, permitandu-va asadar sa va bucurati de o spalare rapida si foarte eficienta a unei cantitati suficiente de rufe, intr-un singur ciclu de spalare.

Cele nu mai putin de 16 programe speciale de spalare, printre care Extra-clatire, Prespalare, Anti-Pete, Baby Protect+, Hygiene 20 de grade, Darl Care, Camasi, Aqua Perfect 40′ 40°C, Bumbac, Lana, Sintetice, Delicate si multe altele, asigura o curatare eficienta si de foarte buna caliate a tuturor hainelor dumneavoastra. Cu toate acestea, tehnologia AquaFusion optimizeaza la maxim consumul de resurse in timpul spalarii, economisind astfel pe an o cantitate de maxim 5,5 kilograme de detergent.

Comentarii

Leave a reply

Review IT