REVIEW: Microsistem Blaupunkt MS35BT – Oferă sunete calde și saturate!

Blaupunkt este un producător german, recunoscut în lume pentru sistemele audio și video de mare calitate și în special pentru sistemele audio pentru mașini. Microsistemul Blaupunkt MS35BT este un exemplu viu al modului de abordare a calității, stilului și confortului. Fiecare element al ministemului, reprezintă o calitate premium de marcă recunoscută. Blaupunkt MS35BT subliniază individualitatea clientului și principiile sale de viață.

 Preț Blaupunkt MS35BT

În general, am observat că familia, prietenii, colegii apreciază acest produs și îi acordă o mare atenție. Încearcă și tu să profiți de această ofertă, cel puțin o dată, și vei vedea cât de interesant și  ușor de utilizat este, fiind al tău. Blaupunkt MS35BT este la un preț accesibil cu opțiunea Bluetooth, port USB și un CD player. Are o putere reală și oferă un sunet de înaltă calitate, precum și o operare simplă. Echipamentul costă foarte puțin iar în acest moment îl poți achiziționa la reducere.

REVIEW Blaupunkt MS35BT

MS35BT prezintă funcționalități similare cu modelul MS30BT, care este ceva mai ieftin. Echipamentele descrise se caracterizează printr-o construcție diferită. Unitatea principală are o coloană clasică, este mai mare și are mai multe sloturi. Cablu RCA este de proastă calitate, dar are lungimea corectă. Cablul pentru antenă este, de asemenea, foarte subțire. Telecomanda este aceeași ca și la modelul MS30BT, și vine dotată cu două baterii AAA. Ghidul utilizatorului este disponibil și în limba română. Cablul de alimentare este montat fix, și are o lungime de 1,5 m. Cablurile boxelor sunt conectate în sistem și măsoară 90 cm.

MS35BT  poate fi comparat cu MS30BT, de data aceasta având un design mult mai clasic. Boxele sunt mai late si mai mici, învelite de jur împrejur cu  MDF maro închis, cu granulație fină. Microsistemul în sine este negru, aproape complet lipsit de strălucire, excepție făcând sticla de la afișaj. Termenul micro este un pic exagerat și l- aș numi mai degrabă mini MS35BT. Dispozitivul  nu ocupă mult spațiu, dar face parte dintr-o structura mai complexă.

Unitatea principală pare a fi formată din două module simetrice.  Piciorușele de susținere sunt prevăzute cu cauciuc, pentru a nu patina. MS35BT are o adâncitură clară în mijlocul panoului frontal, care separă panoul de control al CD de set-ul de mufe. Display-ul a fost amplasat în partea de sus.  LED-urile, se aprinde în roșu când nu funcționează și în timpul funcționării se schimbă în albastru. Diametrul boxelor oferă o reverberație artificială caldă și fină. Percuția, instrumentele de suflat și chitara sună bine, iar vocile sunt calde și saturate. Radio oferă 30 de presetări, fiind suficient semnalul.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 2×20
  • Redare format: CD, CD-R/-RW MP3
  • Conectivitate: USB, Căști, Bluetooth
  • Radio: FM, 30 de presetări
  • Caracteristici speciale: Loudness
  • Număr căi boxe frontale: 2

Blaupunkt MS35BT

2x20W, Bluetooth, CD, MP3, USB

 Părerea noastră

[/su_note]La Microsistemul Blaupunkt MS35BT calitatea sunetului este deosebită. Sunetele sunt calde și foarte naturale, echipamentul făcând față mai bine genului de muzică mai liniștită. Tonurile joase aproape că te cuceresc cu tonalitatea. Muzica electronică, rap-ul și muzica pop pot crește bass-ul, sunetul devenind mult mai captivant. Nu dă un efect de subwoofer, însă bas-reflexy reprezintă un sprijin pentru tonurile joase. [/su_note]

Comentarii

Leave a reply

Review IT