REVIEW: Bosch ARM 3400 1300W – Cu motor Powerdrive! Pret foarte bun!

Preț Bosch ARM 3400

Mașinile electrice de tuns gazonul sunt utilizate în principal pentru zonele mici de tratament. O zonă de gazon ce urmează să fie tratată, depinde de lungimea cablului de alimentare. Mașinile electrice spre deosebire de mașinile pe benzină, nu poluează mediul.  Cu mașina electrică de la Bosch, gazonul va fi tăiat perfect. Motorul puternic Powerdrive ajută ca grădina să semene într-un timp foarte scurt, cu un centru estetic din zona învecinată. În plus, ARM 3400 oferă o utilizare fără efort fiind ușor de manevrat. Pentru tunderea optimă, lama mașinii de tuns iarba este realizată din metal. Prețul mașinii de tuns gazon este destul de mic, iar performanțele destul de mari.

Masina electrica de tuns gazonul Bosch ARM 3400 1300W, 34 cm

Bosch ARM 3400 1300W, 34 cm

Review Bosch ARM 3400

Bosch ARM 3400 este o mașină electrică de tuns gazonul, ce necesită alimentare de la sursa de curent electric. Aceasta este destinată suprafețelor medii de lucru, deoarece lățimea de tăiere, este de 34 cm. Aparatul electric de tuns iarba Bosch ARM 3400, are o putere de 1300 de wați, iar pornirea se face manual. Tăierea se face în mod fiabil, iarba colectată fiind depusă în rezervorul de colectare. Caseta colectoare este realizată din material plastic și are o capacitate de 40 de litri. Greutatea mașinii de tuns gazonul  este de 11 kg, putând fi manipulată ușor pe suprafața ierbii, chiar și pe paturile cu flori sau peluze. Cu ajutorul celor 4 roți și a mânerului de ghidare dublu pliabil, manipularea aparatului se face foarte ușor.  Designul mașinii de tuns iarba, este realizat în combinația de culori negru și verde deschis, foarte plăcută vizual.

Mașina de tăiat gazonul Bosch ARM 3400 are un moment de torsiune de 15 nm și beneficiază de protecție la supra-sarcina motorului. Mânerul ergonomic Ergoflex, face ca mașina să poată fi ghidată fără efort. Designul ergonomic și mânerul reglabil, asigură o poziționare sănătoasă pentru spate. Foarte ușoară, de numai 11 kg, având mânere integrate și patru roți, mașina de tuns iarba este oferă un transport practic, pentru a deveni un real ajutor în procesul de tundere a gazonului. Dubla pliere  simplifică construcția și asigură că mașina de tuns gazonul, poate fi depozitată foarte ușor și mult mai rapid.

Bosch ARM 3400

Masina electrica de tuns gazonul

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns gazonul Bosch ARM 3400 este suficient de puternică pentru a acoperi necesarul de tunderea a ierbii din curtea casei sau din grădinița cu flori. Cu acest dispozitiv vei avea întotdeauna un gazon bine întreținut. Echipat cu motor puternic de 1300 W, aceasta poate tăia ușor firul de iarbă lung și gros, asigurând la fiecare cosire o tăiere precisă. Sistemul de tăiere este realizat cu cuțite seceră. Greutatea sa de numai 11 kg asigură că obstacolele pot fi ușor ocolite. Mașina de tuns gazonul Bosch ARM 3400 este ușor de manevrat și de transportat. Cu cele trei nivele de ajustabile  pe înălțimea, aceasta poate fi reglată rapid și în mod individual. Brațul cu pieptene integrat tunde cu ușurință iarba, chiar și de-a lungul gardurilor și a drumurilor de acces. În combinație cu lamele ascuțite de tuns, aceasta reprezintă un mijloc de lucru cu precizie absolută.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Bosch ARM 3400 are un design elegant, fiind  realizată de un producător recunoscut pentru produsele sale de calitate la nivel mondial. Puterea de rotații a mașinii de tuns gazonul este destul de mare, pentru a tăia fără probleme iarba crescută haotic. Mașina de tuns iarba mă ajută să economisesc timpul și forța de lucru, ceea ce mie mi se pare ideal.

Cu mașina de tuns gazonul Bosch ARM 3400, aspectul inestetic din curtea mea a dispărut. Gazonul arată excelent după ce l-am tuns. Datorită construcției sale compacte și ușoare, întregul gazon poate fi tuns rapid și ușor. Caseta de depozitare a ierbii cosite este de 40 de litri, oferind o bună eficiență de colectare. Mie nu-mi rămâne decât să o cuplez la priza de curent electric și să o pornesc. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT