REVIEW: Bosch Rotak 37 – Tunde iarba chiar și pe margini! Masina Electrica de tuns gazonul

Preț Bosch Rotak 37

Bosch Rotak 37 este cea mai ușoară mașină de tuns iarba, electrică rotativă, din clasa sa. Acest model este echipat cu un motor puternic Power Drive, având o cutie colectoare mare și un ghid unic, care oferă posibilitatea de a cosi iarba până la pereți, paturi de flori și trotuare. Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 37 mai oferă și un cuplu enorm de 21 nm. Lama centrală este reglabilă pe înălțime putând tăia chiar și iarba de 30 cm înălțime. Greutatea redusă și mânerul reglabil pe 10 nivele, o fac să fie ușor de transportat. Prețul mașinii de tuns gazonul este foarte mic, putând fi cumpărată de orice gospodar.

Masina electrica de tuns gazonul Bosch Rotak 37, 1400 W, 37 cm

Bosch Rotak 37, 1400 W, 37 cm

Review Bosch Rota 37

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 37, vine  cu o putere de 1400 de wați, fiind proiectată pentru îngrijirea gazonului de orice complexitate. Sistemul de tăiere prezent în acest sistem, este un cuțit de precizie din oțel lustruit, ajustabil pe șase nivele. Iarba tăiată este colectată într-un dispozitiv cu capacitatea de 40 de litri, fiind destul de suficientă pentru a aduna o cantitate mare de iarbă.  Tehnica de grădinărit este ușoară, având o funcționare ușoară și fiind destul de ușor de transportat. 

Bosch Rotak 37 este atent la tunderea gazonului. Datorită lamei de înaltă precizie și ajustabilă pe înălțime de la 20 și până la 70 mm, poți personaliza întotdeauna modul de funcționare, asigurând o îngrijire optimă pentru orice tip de gazon. Caseta de colectare încăpătoare te va ajuta, distrăgându-te de la operațiunea de descărcare a gazonului acumulat. Separat, este de remarcat faptul că dispozitivul de colectare a ierbii, este fixat în siguranță, mașina putând fi îndepărtată ușor, rămânând perfect curată și fără să necesite o îngrijire complexă.

Alimentarea mașinii de tuns gazonul se face de la sursa de curent electric, iar pentru lucru având nevoie de o priză pentru cuplarea cablului electric de alimentare. Aceasta este destinată pentru tăierea ierbii de pe suprafețele medii. Finisarea perfectă a gazonului este realizată cu ajutorul sistemului Power Drive. Mânerele Ergoflex sunt certificate AGR, oferind performanțe excelente de manevrare, pentru tunderea gazonului, cu rezultate perfecte. Fiabilitatea dispozitivului este dată de rezistența materialului durabil cu care a fost realizat în procesul de producție.  Bosch Rotak 37 a fost supus unui control de calitate foarte strict, îndeplinind toate standardele cerute.

Bosch Rotak 37

Masina electrica de tuns gazonul

Părerea nostră despre produs

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 37 vine cu o stare foarte bună de funcționare și în combinație cu greutatea redusă, oferă o ușoară utilizare. Nivelul de zgomot redus și vibrațiile lipsă, au asupra utilizatorului un impact sănătos. Atunci când se lucrează cu mașina de tuns iarba Bosch Rotak 37 este eliminat orice disconfort sau forță fizică epuizantă, deoarece aceasta beneficiază de un mâner ergonomic Ergoflex, care este ajustabil pe înălțime. Bosch este o companie de renume mondial, cu mai mult de o sută de ani de experiență. Echipamentele de grădinărit de la Bosch au fost mult timp un punct de referință pentru calitate și excelență tehnologică. Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 37 reprezintă alegerea perfectă pentru îngrijirea de calitate a gazonului, la un preț destul de rezonabil.

-Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 37 mă ajută mult cu funcționalitatea ei. Este o mașină electrică care este dotată cu un motor Power Drive, ce oferă performanță și ușurință în utilizare. Bazându-mă pe fiabilitate și pe marcă, nu am avut nimic de pierdut. Prețul este avantajos, iar caracteristicile sale oferă performanță. 

Bosch Rotak 37 este o mașină de tuns iarba, iar datorită designului inteligent și a motorului puternic Power Drive oferă o înaltă calitate și performanță. Aceasta are capacitatea de  a tăia o gamă largă de ierburi de pe peluzele de dimensiuni medii. Datorită ghidului inovator, mașina de tuns iarba poate tunde gazonul chiar și pe marginile perimetrului. Un dispozitiv excelent!

 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT