Bosch SMS25AW05E – masina de spalat SilencePlus cu capacitate mare si tehnologii inteligente!

 Preţ Bosch SMS25AW05E

Fie pentru cuplurile tinere sau familiile numeroase, astazi va prezentam modelul Bosch SMS25AW05E, o noua masina de spalat vase independenta SilencePlus cu motor EcoSilence Drive si tehnologia GlassCare System, pe care o recomandam celor care isi doresc o masina de spalat inteligenta si foarte incapatoare. Aceasta este disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile foarte bune ale acesteia de generatie actuala, precum si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare dar care in acelasi timp nu vor sa scada din performantele obtinute la ciclu de spalare.

 Review Bosch SMS25AW05E

Pe partea de aspect, masina de spalat vase independenta SilencePlus de la Bosch ofera un design simplu dar modern, cu un aspect de culoare alb si un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital pentru afisarea timpului de spalare ramas), care se va integra perfect in bucataria voastra. In plus, aceasta are dimensiunile de 84,5 x 60 x 60 centimetri, o greutate de aproximativ 47 de kilograme si un nivel de zgomot de numai 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un un suport pentru pahare si doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive, dezvoltat pentru a imbunatatii eficienta procesului de spalare, este extrem de silentios/eficient si asigura un consum redus de energie, in timp ce acesta functioneaza fara perii de carbon si garanteaza rezultate foarte bune la spalare. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele voastre sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

In ceea ce priveste eficienta sa de spalare, masina de spalat Bosch are clasa energetica A++, respectiv clasa la spalare/uscare A, precum si un consum redus de energie/apa, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 258 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Masina de spalat vase independenta Bosch SMS25AW05E dispune de 2 optiuni speciale (VarioSpeed Plus si HalfLoad), 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Normal, Eco, Program 1h si Prespalare), dar si de o capacitate de 12 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare.

Bosch SMS25AW05E

12 Seturi, 5 Programe

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, suntem de parere ca noua masina de spalat vase Bosch SMS25AW05E poate asigura o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate fara a produce prea mult zgomot, a depune prea mult efort sau a consuma prea multa energie/apa la ciclul de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT