Bosch SMS46KI04E – masina de spalat vase cu finisaj inox antiamprenta si 13 seturi complete de vase!

Preţ Bosch SMS46KI04E

Bosch SMS46KIO4E este o noua masina de spalat vase incapatoare si foarte performanta din inox antiamprenta, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A++, un display electronic tip LCD, un motor EcoSilence Drive, tehnologia ActiveWater, o capacitate de pana la 13 seturi de vase, un program de igienziare masina, trei optiuni speciale de spalare, 6 programe de spalare, o tehnologie pentru protectia sticlei si altele.

Review Bosch SMS46KI04E

Design-ul minimalist si ultra-modern al noii masini de spalat vase independenta de la Bosch se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare inox/argintiu, al display-ului electronic tip LCD si a usii din inox cu tratament antiamprenta, integrandu-se perfect in orice tip de decor. La interior, noua masina de spalat marca Bosch este prevazuta cu un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sertar Vario, un sistem de cosuri VarioFlex, doua suporturi pliabile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti), precum si cu un cos inferior (cu o compartimentare flexibila a spatiului din sertar).

Noul motor EcoSilence Drive, cu tehnologie brushless (BLDC), functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta. Tehnologia inovatoare ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura o clatire ecologica pentru rezultate excelente la spalare, economisind in acelasi timp cantitatea de apa si consumul de energie. In plus, tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa fiti siguri ca paharele de valoare si portelanurile delicate vor fi intotdeauna spalate cu o deosebita grija.

Masina de spalat vase Bosch SMS46KI04E este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, respectiv in clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 262 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 2100 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ un program special de igienizare masina, trei optiuni speciale de spalare (VarioSpeed Plus, HalfLoad si Hygiene Plus), 6 programe de spalare (Auto, Intensiv, Eco, Pahare, Normal 1h si Prespalare), precum si o capacitate de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate excelente la spalare, chiar si fara a incarca complet ciclul de spalare.

Părerea noastră despre produs

Noua masina de spalat vase Bosch SMS46KI04E va permite sa va bucurati de vase perfect curate si uscate pentru a le utiliza pana la masa urmatoare, fara a depune aproape deloc efort sau a consum prea multe resurse la spalare/uscare, asigurand o spalare si uscare destul de eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase. Acestea fiind spuse, noua masina de spalat marca Bosch reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc o masina de spalat vase incapatoare si complet echipata pentru ziua de azi, capabila sa ofere cele mai bune rezultate la spalare si uscare, la un pret decent pentru aproape orice tip de buget.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat excelenta si de cea mai buna calitate, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Este eleganta si foarte incapatoare, are un consum redus de energie si este dotata cu un program special de igienizare masina. O recomand cu placere.

Am achizitionat-o pentru raportul sau ok pret/calitate si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Aceasta este foarte silentioasa pe toata durata de spalare iar optiunile si programele sale de spalare contribuie la cele mai bune rezultate la spalare.

Este o masina de spalat vase complet echipata din punctul meu de vedere, la un pret mai mult decat ok. Arata foarte bine oriunde in locuinta, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si spala foarte bine orice tip de vas. Recomand.

Nu am nimic de reprosat cu privire la raportul sau foarte bun pret/calitate. Noua masina de spalat Bosch se potriveste perfect in locuinta, are o capacitate suficienta de vase pentru o familie numeroasa, iar aceasta scoate vasele complet curate si uscate.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT