Bosch SMV53L80EU – masina de spalat vase incorporabila cu motor EcoSilence Drive si tehnologie ActiveWater!

Fie ca v-ati saturat de spalatul manual al vaselor murdare sau nu aveti suficient timp liber pentru spalarea acestora, masina de spalat vase incorporabila reprezinta o solutie moderna si de noua generatie pentru a va putea bucura de vase perfect curate, la un consum minim de resurse, fara a depune prea mult efort. Aparuta pe la sfarsitul anului trecut si pe piata din Romania la un pret destul de avantajos pentru dotarile sale de top, aceasta este dotata cu un design elegant, display LCD, clasa energetica A++, motor EcoSilence Drive, tehnologii de ultima generatie, o capacitate mare de spalare si mai multe functii speciale de spalare.

Designul sau modern, de tip complet incorporabil, se va integra perfect in decorul bucatariei dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare alba si a panoului de control electronic (cu un display LCD intuitiv), avand dimensiunile normale de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si o greutate de aproximativ 35 kilograme. Masina de spalat vase incorporabila marca Bosch este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum redus de resurse utilizate la spalare, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 258 kWh/an si de numai 0,9 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa de 2660 litri si de 9,5 litri pe ciclu de spalare.

Bosch SMV53L80EU, 12 seturi, 5 programe, clasa A++ – profită acum de reducere

Motorul EcoSilence Drive functioneaza fara perii de carbon, este exceptional de silentios si garanteaza un consum redus de energie electrica, ceea ce va ofera posibilitatea de a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare. Tehnologia inovatoare de clatire ActiveWater maximizeaza eficienta de spalare si asigura o clatire ecologica a vaselor dumneavoastra, pentru a va bucura de rezultate excelente de curatare, la un consum minim de resurse. Tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va asigurati ca paharele scumpe si portelanurile delicate vor fi intotdeauna spalate cu o deosebita grija, fara a cauza coroziunea sticlei.Bosch SMV53L80EU

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L80EU dispune de un numar de 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Rapid, Auto, Bio/Eco si Prespalare), dar si de o capacitate generoasa de spalare de pana la 12 seturi complete de vase, pentru o curatare eficienta si de foarte buna calitate a vaselor murdare, intr-un singur ciclu de spalare. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca Bosch mai include un cos superior reglabil pe inaltime (cu sistem Rackmatic in 3 trepte), doua suporturi pliabile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti amplasate in cosul superior, un cos pentru tacamuri (cu sistem VarioFlex) in cosul inferior, precum si mai multe cosuri silver XXL cu maner.

Comentarii

Leave a reply

Review IT