Bosch SPS40E02EU – masina de spalat vase cu EcoSilence Drive

Ce caut la o masina de spalat vase? Lucruri rezonabile: sa spele toate vasele bine (chiar si pe cele mai murdare sau cele din sticla), sa le usuce, sa ocupe putin spatiu, sa fie ieftina si sa nu ma rupa ulterior la plata facturii de energie electrica. Acestea fiind stabilite, am facut repede o analiza si iata ce varianta s-a incadrat perfect in cerintele mele: Bosch SPS40E02EU.

Are o capacitate suficienta pentru o familie medie (9 seturi de vase) si imi place ca nu ocupa mult spatiu. Bucataria mea nu este atat de mare, este destul de aglomerata si stiu deja in ce loc trebuie sa se incadreze. Cu dimensiunile sale de 84.5 x 45 x 60 cm va sta perfect in locul pe care l-am prevazut si care este bineinteles in apropierea conductei de apa.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Bosch SPS40E02EU   

Bosch SPS40E02EU are 4 programe de spalare si spala perfect orice vase, chiar daca sunt foarte murdare sau daca sunt vase mai mari. In plus, acestea sunt uscate foarte bine, astfel incat nu-mi mai ramane decat sa le asez frumos in sertare dupa terminarea ciclului de spalare si uscare. Pentru oalele si tigaile mai voluminoase si care sunt de obicei mai murdare exista programul intensiv ce va spala eficient, cu apa mai fierbinte si in timp util. De multe ori avem de spalat doar cateva farfurii si pahare foarte putin murdare. Pentru aceste situatii, folosesc cu incredere programul rapid. Functia de protectie a sticlei mi-a oferit siguranta necesara pentru a incerca sa spal pahare, cesti si farfurii din materiale sensibile. Rezultatele au fost foarte bune si nu a existat nici un accident pana in acest moment. In acest sens, am apreciat suportul de pahare inclus in pachet precum si cel pentru cesti.

Bosch-SPS40E02EU

In ceea ce priveste consumul, sunt multumit sa stiu ca Bosch SPS40E02EU consuma doar 249 kW pe an si are o eficienta energetica decenta. La fel se intampla si in ceea ce priveste consumul de apa, la un ciclu de spalare fiind necesari doar 13 litri de apa.

Chiar daca cerintele mele nu prevedeau aceste aspecte, am fost placut surprins sa constat ca aceasta masina este foarte silentioasa si sunt mai linistit stiind ca are un sistem de protectie impotriva inundatiilor si ca-si va opri singura alimentarea daca detecteaza un nivel al apei prea mare.

Pretul super avantajos pentru o masina de spalat vase atat de performanta si fiabila, garantia de 2 ani, precum si brandul consacrat al celor de la Bosch, m-au determinat in final sa aleg cu maxima incredere acest model.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT