Bosch WAN20261BY – masina de spalat rufe eleganta, spatioasa si foarte eficienta din clasa A+++!

Dotata cu motorul puternic EcoSilence Drive si mai multe functii de ultima generatie, masina de spalat rufe Bosch WAN20261BY este alegerea perfecta pentru oricine isi doreste o spalare rapida si de foarte buna calitate a rufelor sale, la un consum minim de resurse. Aceasta este disponibila deja pe eMAG.ro la un pret destul de accesibil si vine in principal cu un design elegant, display LED de mari dimensiuni, clasa energetica A+++, o viteza mare de centrifugare, un numar de 13 programe speciale si nu in ultimul rand o capacitate foarte buna de incarcare.

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Bosch ofera un design modern ce se va potrivi perfect in bucataria dumneavoastra, oferindu-va totodata posbilitatea de a o incorpora sub blat. In ceea ce priveste aspectul exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, o cuva din plastic, un tambur spatios si rezistent de 55 de litri, fabricat din otel inoxidabil, dar si de un hubou transparent cu un diametru de 30 centimetri si o deschidere standard de la dreapta spre stanga la 180 de grade.

PROMOȚIE Bosch WAN20261BY, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+++ asigura un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de clasa A+ sau A++, inregistrand asadar un consum energetic anual de doar 157 kWh si de numai 0,85 kWh in program standard, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 9020 de litri. Functia speciala ActiveWater integreaza un sistem de detecatare automata a incarcaturii in doua trepte, ceea ce va permite sa va bucurati de un consum redus de apa.Bosch WAN20261BY

Caracteristicile sale generale includ o viteza decenta de centrifugare de pana la 1000 rpm, un numar de 13 programe speciale de spalare si nu in ultimul rand de o capacitate foarte buna de incarcare de maxim 7 kilograme, oferindu-va asadar posiblitatea de a curata rapid si eficient o cantitate mare de rufe. In plus, aceasta mai beneficieaza de un display LED de mari dimensiuni, cu taste touchControl, pentru afisarea informatiilor utile ale unui ciclu de spalare si utilizarea foarte intuitiva a masinii de spalat.

Cele nu mai putin de 13 programe speciale de spalare, si anume Rapid, Camasi/Bluze, AllergiePlus, NightWash, Bumbac, Lana, Sintetice, Delicate, Spalare manuala, Sport si multe altele, permitandu-va astfel sa beneficiati de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra. Cu toate acestea, masina de spalat rufe Bosch WAN20261BY mai dispune de un motor EcoSilence Drive, sistem 3D AquaTronic, si optiunile VarioPerfect, SpeedPerfect si EcoPerfeect.

Comentarii

Leave a reply

Review IT