Braun 3040s – aparat de ras fara fir pentru un barbierit umed/uscat de inalta calitate!

Braun 3040s este un aparat de ras electric si reincarcabil din gama Series 3 a companiei germane Braun, perfect pentru barbatii ce vor sa se bucure de un barbierit confortabil si foarte precis,  care se remarca in special prin sistemul de taiere cu actiune tripla, tehnologia MicroComb, functia Wet & Dry, sita SensoFoilTM si nu in ultimul rand bateria ce permite o utilizare de pana la 45 minute.

Tehnologia speciala MicroComb beneficieaza de doua randuri de caneluri inguste si egale, care inconjoara componenta integrata pentru tunderea parului mediu sau mai mic, ce se deplaseaza independent. Mai exact, cele doua randuri de caneluri inguste, de aceeasi dimensiune, asigura o prindere eficienta a mai multor fire de par pentru un barbierit rapid si foarte precis.

PROMOȚIE Aparat de ras Braun 3040s, Wet&Dry, SensoFoil, MicroComb – verifică preț

Aparatul de ras Braun 3040s dispune de un sistem Free Float de taiere cu actiune tripla, alcatuit din 3 elemente de taiere independete si oscilante, caree se adapteaza la fiecare contur al fetei si ofera in acelasi timp un barbierit perfect, confortabil si de foarte buna calitate, chiar si pentru barba dificila de mai multe zile.Braun 3040s

Sita SensoFoilTM permite un barbierit precis si foarte eficient, gratie foliei optimizate ce taie usor pana la ultimul fir de par, beneficiind astfel de o utilizare confortabila si deosebit de neteda pe piele. In plus, functia Wet & Dry a fost conceputa special pentru a va putea bucura de un barbierit precis si foarte confortabil atat umed, cu spuma sau gel,  cat si uscat, oferindu-va totodata o performanta de inalta calitate si o piele extrem de fina, indiferent de tipul utilizarii.

Cu toate acestea, aparatul de ras fara fir de la compania Braun mai integreaza o baterie reincarcabila Ni-MH ce se incarca complet intr-o ora si asigura autonomie generoasa de pana la 45 minute de utilizare, in timp ce functia de incarcare rapida de numai 5 minute este suficienta pentru un barbierit complet.

Comentarii

Leave a reply

Review IT