Braun 3090CC – aparat de ras electric pentru un barbierit umed/uscat de cea mai calitate!

Dotat cu tehnologia speciala MicroComb, sistem de taiere cu tripla actiune si o baterie Ni-HM reincarcabila, aparatul de ras Braun 3090CC este o posibila alegere perfecta pentru toti barbatii care isi doresc un barbierit umed/uscat de mare precizie si foarte confortabil, oriunde si oricand. Acesta face parte din seria 3 a companiei germane Braun GmbH si vine in principal cu tehnologia MicroComb, trei dispozitive de taiere independente si oscilante, certificare IPX7 pentru rezistenta la apa si curatare usoara, dar si o baterie de buna calitate cu o autonomie generoasa, toate acestea la un pret foarte bun.

Aparatul de ras de la Braun utilizeaza tenhologia speciala MicroComb ce asigura o prindere eficienta a mai multor fire de barba, la fiecare trecere in parte, pentru un barbierit precis si mult mai rapid, gratie celor doua randuri de caneluri inguste, de aceeasi dimensiune, care inconjoara componenta de tundere a parului mediu si se pot deplasa independent. Datorita tehnologiei MicroComb, va veti putea bucura de un barbierit eficient chiar si in cazul barbii dificile de pana la 3 zile, diferentiindu-l asadar pe acesta fata de celelalte aparate de ras.

PROMOȚIE Aparat de ras Braun 3090CC, MicroComb, Statie Clean&Charge, Husa, Led, Negru – verifică preț

Sistemul de taiere Free Float cu tripla actiune este alcatuit din trei elemente de taiere de foarte buna calitate, si anume integreaza doua lame duble de mare precizie si o componenta integrata pentru tunderea parului mediu, care asigura o functionare independenta pentru a se adapta la fiecare tip de contur al fetei, oferindu-va asadar o experienta de barbierit perfecta din orice punct de vedere. In plus, cele doua site SensoFoil permite un barbierit mult mai eficient, confortabil si deosebit de neted pe pielea sensibila, datorita foliei optimizate pentru taierea usoara a tuturor firelor de barba.Braun 3090CC

Aparatul de ras Braun 3090CC este conceput special pentru a va putea bucura de un barbierit uscat si rapid, chiar si sub dus, sau unul umed si confortabil, cu spuma sau gel, permitandu-va astfel sa profitati de o experienta reconfortanta a barbieritului, fara compromisuri in ceea ce priveste performantele. Pe langa toate acestea, aparatul de ras este si certificat IPX7 pentru 100% rezistenta la apa, suportand sa fie scufundat fara nicio problema in apa la o adancime de pana la 5 metri. In timp ce, bateria reincarcabila Ni-MH se incarca complet intr-o ora pentru o autonomie de functionare de pana la 45 de minute.

Comentarii

Leave a reply

Review IT