Braun 799CC – aparat de ras modern cu tehnologie Sonica si dispozitiv de taiere ActiveLift!

Dedicat in special tuturor celor care isi doresc un barbierit confortabil si extrem de precis, Braun 799CC este cel mai avansat model de aparat de ras de la producatorul german Braun, din punct de vedere tehnologic, fiind insa disponibil la un pret pe masura dotarilor sale. Acesta vine in principal cu o tehnologie sonica si revolutionara ce asigura ajustarea automata a puterii de taiere pentru fiecare tip de barba, un dispozitiv de taiere ActiveLift, doua site OptiFoil de inalta calitate si nu in ultimul rand o functie Wet&Dry pentru un barbierit umed/uscat.

Aparatul de ras modern si performant de la compania germana Braun impresioneaza prin singura tehnologie sonica inteligenta din lume, cu nu mai putin de 10000 de microvibratii pe minut, care permite scanarea automata a fetei pentru optimizarea eficienta a puterii necesare de ras, in functie de densitatea barbii a fiecarui utilizator in parte. In plus, acesta ofera trei moduri de barbierire, si anume unul foarte delicat, normal sau intensiv, pentru a beneficia de un barbierit ajustabil pe placul fiecaruia.

PROMOȚIE Braun 799CC Wet&Dry, Tehnologie Sonica, Clean&Charge – verifică preț

ActiveLift este singura lama intermediara brevetata din lume, cu o forma asimetrica si pana la 130 de miscari pe secunde, ceea ce va permite sa va bucurati de un barbierit eficient si foarte confortabil, datorita captarii chiar si a firelor de barba lipite din orice zona mai dificila. Conform cercetarii indelungate a celor de la Braun, cea mai mare nevoie a barbatilor in materie de barbierit este o taiere de mare precizie a parului, chiar si in zonele mai greu de accesat de pe gat si nu numai.Braun 799CC

Cele doua folii OptiFoil de ultima generatie ce integreaza mai multe orificii de marime ergonomica, care permit o prindere eficienta a mai multor fire de barba si totodata o taiere precisa chiar si a firelor de numai 0,05mm, toate acestea contribuind la o netezime perfecta a fetei pe o perioada indelungata. Sistemul de barbierire al aparatului de ras de la Braun este complet flexibil pentru o adaptare maxima la orice tip de contur al fetei, beneficiind in acelasi timp de un cap pivotant de ras si doua folii oscilante.

Aparatul de ras Braun 799CC dispune de functie Wet&Dry pentru a va putea bucura de un barbierit uscat si rapid sau unul umed si cat mai confortabil, o statie avansata de curatare si incarcare pe baza de alcool, dar si de o baterie Li-Ion cu o autonomie de pana la 50 de minute la o incarcare completa de o ora si functie de incarcare rapida. Cu toate acestea, aparatul este certificat IPX7 pentru o rezistenta 100% la apa de pana la 5 metri adancime, fiind conceput special pentru a putea fi utilizat chiar si sub dus.

Comentarii

Leave a reply

Review IT