Candy CS44 1382D3 – masina de spalat accesibila si incapatoare din clasa A+++, cu functia Smart Touch prin NFC!

Preţ Candy CS44 1382D3

Candy CS44 1382D3 este o masina de spalat rufe compacta si inteligenta din clasa A+++, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar cu mai multi membri, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un panou de comanda electronic tip 2D (cu functia Smart Touch si conectivitatea NFC), un motor controlat digital de la Candy, o tehnologie de detectare a incarcaturii (KG Detector), 8 kilograme de rufe, 16 programe de spalare, o optiune de programare intarziata si altele.

Review Candy CS44 1382D3

Design-ul modern si destul de compact al noii masini de spalat rufe cu incarcare frontala de la Candy se va integra perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic tip 2D (cu functia Smart Touch prin NFC, un selector de programe la spalare si mai multe indicatoare tip LED), dar si de un hublou transparent cu o deschidere standard spre stanga. In plus, noua masina de spalat marca Candy cantareste aproximativ 65 de kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 52 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de maxim 65 dB la centrifugare.

Noul motor controlat digital al masinii de spalat de la Candy functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si cele mai bune rezultate la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Tehnologia inteligenta de detectare a incarcaturii (KG Detector) se bazeaza pe un senzor special de optimizare automata a celor mai bune performante de spalare pentru rufele dumneavoastra. In plus, aceasta regleaza cantitatea de apa, ritmul de rotire a tamburului si viteza de rotatie pentru tipul de material si calculeaza durata ciclului de spalare, iar rufele sunt dispuse simetric in tambur.

Masina de spalat rufe Candy CS44 1382D3 are clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 175 kWh pe an si de numai 0,79 kWh pe ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 9600 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1300 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Sport si altele), dar si de o capacitate de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare fara a depune prea mult efort.

Părerea noastră despre produs

Accesibila, incapatoare si foarte inteligenta, noua masina de spalat rufe Candy CS44 1382D3 poate fi utilizata simplu si foarte usor direct de pe telefonul mobil (cu suport pentru conectivitatea NFC) pentru a putea extinde posibilitatile de curatare a rufelor murdare si pentru a alege cel mai potrivit tip de spalare, adecvat nevoilor dumneavoastra. Astfel ca, masina de spalat de la Candy va permite sa va bucurati de rufe perfect curate cu un minim de efort si fara a consuma prea multe resurse la spalare, in timp ce aceasta reprezinta o solutie perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat cu un raport pret/calitate excelent din aproape toate punctele sale de vedere.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat economica si inteligenta de generatie actuala, cu un raport calitate/pret foarte ok de achizitionare. Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum redus de energie si este echipata cu o multime de functii Smart prin conectivitatea NFC.

Am achizitionat-o pentru functionalitatile sale inteligente si pot spune ca sunt super multumit de achizitia facuta. Este foarte silentioasa chiar si la centrifugare si este suficient de incapatoare pentru o familie normala. O recomand cu mare incredere tuturor.

Este o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi si disponibila la un pret super ok de achizitionare. Aceasta arata bine in locuinta, nu produce prea mult zgomot, nu consuma multa energie si spala foarte bine orice tip de material.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte bun pret/calitate. Aceasta se potriveste perfect in locuinta, are o capacitate suficienta de spalare pentru o familie medie si vine cu functii Smart prin tehnologia NFC pentru o utilizare simpla si intuitiva.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT