Candy GVSW4 465D/2 – masina de spalat compacta si foarte inteligenta, cu sistem de uscare inclus!

Preţ Candy GVSW4 465D/2

Candy GVSW4 465D/2 este o masina de spalat rufe compacta si foarte inteligenta de culoare alba, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala (formata din 2-4 persoane), care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica B si A la spalare/uscare, un display digital tip LCD, functia Smart Touch prin tehnologia NFC, un sistem de uscare cu aer cald (abur), 6 kilograme la spalare si de 5 kilograme la uscare, 16+5 programe speciale de spalare si uscare, o optiune de programare intarziata si altele.

Review Candy GVSW4 465D/2

Design-ul compact si modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Candy se va integra perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD, functia Smart Touch prin NFC si cateva butoane ale optiunilor de spalare), dar si de un hublou transparent cu o deschidere standard spre stanga. In plus, aceasta cantareste aproximativ 65 de kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de numai 46,9 centimetri, oferind un nivel destul de redus de zgomot de maxim 60 dB la spalare si de pana la 81 dB la centrifugare.

Masina de spalat rufe slim Candy GVSW4 465D/2 este incadrata in clasa de eficienta energetica B, respectiv in clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a putea beneficia de un consum de energie de doar 1,14 kWh/ciclu de spalare si de 4,85 kWh pe ciclu complet de spalare + uscare, dar si de un consum anual de apa estimat la 9800 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, un sistem de uscare cu aer cald (abur), un numar de 16+5 programe de spalare si uscare, precum si o capacitate de pana la 6 kilograme la spalare si de 5 kilograme la uscare, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare si uscare, exact la momentul potrivit.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte inteligenta, noua masina de spalat rufe slim Candy GVSW4 465D/2 poate fi utilizata simplu si foarte usor direct de pe smartphone (cu suport pentru conectivitatea NFC) pentru a extinde posibilitatile de curatare a rufelor murdare si/sau pentru a alege cel mai potrivit tip de spalare, adecvat nevoilor dumneavoastra. Acestea fiind spuse, masina de spalat de la Candy va permite sa va bucurati de rufe perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma foarte multe resurse la spalare/uscare, astfel ca aceasta reprezinta o solutie practica si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat inteligenta de generatie actuala, cu functia de uscare inclusa.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat inteligenta si complet echipata pentru ziua de azi, disponibila la un pret ok de achizitionare. Este compacta si destul de eleganta, are un consum ok de energie si este echipata cu o multime de functii Smart prin NFC.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Candy si pot spune deja ca sunt multumit de achizitia facuta. O utilizez aproape zilnic pe programul de spalare rapida si numai ocazional pentru un ciclu complet de spalare + uscare.

Este o masina de spalat compacta si foarte inteligenta, cu un raport calitate/pret ok din punctul meu de vedere. Nu consuma foarte multa energie in mod normal si curata foarte bine orice tip de material, inclusiv articolele din lana.

Nu am nimic de reprosat cu privire la raportul sau ok pret/calitate. Aceasta se potriveste foarte bine in locuinta, are un consum ok de energie chiar si la uscare, iar functiile sale Smart sunt foarte utile. Per total sunt multumit de ea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT