Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter – ideal pentru locuinte

Alegerea aparatului de aer conditionat potrivit este dificila uneori, dar daca stiti exact ceea ce va doriti, este mai usor sa faceti cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter este un model cu o capacitate mare de racire, de 18.000 BTU si o capacitate de incalzire de 17.742 BTU.

Clasa de energie la incalzire este A, dar cea de energie la racire este A+, motiv pentru care daca va cumparati un aparat de aer conditionat pentru a raci temperatura din locuinta dumneavoastra, acesta model Daewoo va asigura un consum redus de energie. Astfel, puterea consumata la racire este de 1.500 W, in timp ce cea consumata la incalzire este de 1.710 W.

Culoarea unitatii interioare a aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter este alba, iar zgormotul pe care il produce este de 60 dB. Datorita functiei de Autocuratare, veti putea beneficia de un aer curat si sanatos, deoarece pastreaza partea interna a unitatii interioare uscata si impiedica cresterea bacteriilor.

   Vezi AICI preţul pentru Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter   

La acest aparat de aer conditionat veti intalni tehnologia DC Inverter cu sinusoida la 180 de grade Celsius, care va ofera numeroase avantaje. Bordul electronic 1W Stand by consuma doar 1 W, in loc de 4-5 W, cat consuma aparatele de aer conditionat conventionale, ceea ce va permite sa economisiti energie.Daewoo-DSB-F1877LH-NV

In plus, puteti aprecia lamele zimtate ale ventilatorului, care fac mai putin zgomot prin reducerea rezistentei aerului. Toate acestea va sunt oferite pentru a beneficia de o utilizare mai usoara si mai confortabila.

Exista trei trepte ale ventilatorului, din care o puteti alege pe cea potrivita, tipul de filtru este lavabil, iar afisajul LED indica temperatura din camera in care este amplasat aparatul de aer conditionat. Un dezavantaj poate fi lipsa kitului de instalare, deoarece acesta nu este inclus in pret, dar se poate cumpara separat, daca specificatiile intalnite la aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter corespunde cerintelor dumneavoastra.

In plus, designul aparatului este unul simplu si placut, disponibil in nuanta alba. Raportul calitate – pret intalnit la acest model Daewoo este unul bun, iar printre avantajele sale se numara capacitatea crescuta de racire, functia de incalzire si consumul redus de energie.

Asadar, cu aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter va puteti proteja de temperaturile crescute specifice zilelor de vara. Este un model potrivit pentru a va echipa locuinta corespunzator si a crea un mediu racoros in propria casa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT