Dell Inspiron 7359 – laptop 2 in 1 cu sistem de operare Windows 10 si o performanta buna!

Dedicat in special pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, noul laptop 2 in 1 .. este ideal pentru cei care vor sa combine productivitatea de la birou cu divertismentul de acasa si nu numai, gratie specificatiilor sale hardware destul de performante. Acesta se remarca in principal printr-un design 2 in 1, ecran HD LED de 13,3 inch, sunet excelent, componente hardware decente, noul sistem de operare Windows 10 de la Microsoft si multe altele, fiind insa disponibil la un pret putin cam ridicat.

Designul convertibil si modern al laptopului 2 in 1 de la Dell se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, o tastatura iluminata de tip chiclet si nu in ultimul rand de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta impresioneaza prin balamaua inteligenta ce poate fi rotita la un unghi de pana la 360 de grade, oferind astfel mai multe moduri unice de utilizare (Laptop, Cort, Tableta, etc.) ale noului laptop convertibil marca Dell.

PROMOȚIE Dell Inspiron 7359, Intel Core i3, Memorie 4GB, HDD 500GB – verifică preț

Display-ul High Definition de tip LCD LED dispune de o diagonala redusa de doar 13,3 inch la rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala foarte buna, in timp ce tehnologia speciala TrueLife ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet Waves MaxxAudio, permit redarea unui sunet excelent si destul de puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.Dell Inspiron 7359

Dotat cu noul procesor Intel Core i3-6100U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, laptopul 2 in 1 Dell Inspiron 7359 asigura o performanta destul de buna pentru utilizarea normala de zi cu zi, fie de acasa sau de la birou. Procesorul Intel Core i3-6100U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de pana la 2,3 GHz, tehnologiile principale de la Intel, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520.

Memoria RAM este de tip DDR3L si include o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, avand insa posibilitatea de a o extinde al o memoria maxima de RAM de pana la 8 GB. Unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura atat stocarea noului sistem de operare Windows 10, cat si salvarea datelor importante, gratie capacitatii suficiente de stocare de maxim 500 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT