Dragon Touch i10X – laptop 2 in 1 cu design elegant si performanta buna!

Recomandat in principal pentru activitatile de zi cu zi, laptopul 2 in 1 Dragon Touch i10X este ideal pentru cei care vor sa fie in permanenta conectati la internet, oriunde si oricand, gratie designului 2 in 1 ce va permite sa beneficiati de doua device-uri portabile intr-un singur dispozitiv destul de performant. Acesta este disponibil la un pret foarte bun si impresioneaza printr-un ecran HD IPS de 10,1 inch, specificatii hardware foarte bine echilibrate si mai multe caracteristici multimedia utile si de buna calitate.

Laptopul 2 in 1 de la Dragon Touch ofera un design elegant si foarte portabil pentru a il putea lua cu dumneavoastra oriunde aveti nevoie de un dispozitiv destul de performant pentru multi-tasking. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa de culoare neagra, dar si de o tastatura QWERTZ pentru modul laptop si una Smart Cover pentru cel de tableta. In plus, acesta are o greutate de doar 0,59 kilograme si masoara 15,5 centimetri pe inaltime, 26,2 centimetri latime si o adancime de numai 0,6 centimetri.

PROMOȚIE Laptop 2 in 1 Dragon Touch i10X, 10.1″ HD LED IPS – verifică preț

Display-ul uimitor de tip LED se bazeaza pe un panou IPS de inalta calitate, cu o diagonala redusa de doar 10,1 inch si rezolutie High Definition (HD) de maxim 1280 x 800 pixeli, permitandu-i asadar acestuia sa afiseze imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta de vizionare excelenta. Pe langa toate acestea, raportul de aspect a imaginii de 16:9 si unghiurile largi de vizibilitate de panala 178 de grade pe orizontala si verticala ofera imagini la fel de buna si culori vii din orice unghi de vizualizare al laptopului.Dragon Touch i10X

Echipat cu procesorul Intel Atom Z3735F, laptopul 2 in 1 Dragon Touch i10X beneficieaza de o performanta buna din orice punct de vedere, ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta fluida si de mare viteza pentru multi-tasking. In ceea ce priveste procesorul de la Intel, acesta integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa de baza de 1,33 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 1,83 GHz, dar si placa grafica integrata Intel HD Graphics.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de doar 2 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajuns pentru utilizarea normala de zi cu zi, si anume navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, aceasta fiind insa si memoria maxima de RAM suportata. In timp ce, laptopul accesibil si elegant de la Dragon Touch asigura stocarea fara probleme atat a sistemului de operare Windows 8.1/Windows 10, cat si a datelor dumneavoastra, datorita capacitatii suficiente de stocare de 64 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT