Electrolux ESL5355LO – masina de spalat moderna si foarte incapatoare din clasa A+++, cu motor tip Inverter!

Preţ Electrolux ESL5355LO

Electrolux ESL5355LO este o masina de spalat vase inteligenta si foarte incapatoare tip incorporabila din clasa A+++, recomandata in mod special pentru o familie tanara sau pentru o familie numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un panou de comanda electronic, un nou motor tip Inverter, functia SensorControl, 6 programe prestabilite de spalare, o capacitate de pana la 13 seturi complete de vase, o optiune de programare intarziata si de incarcare la jumatate , un sistem de uscare AirDry Technology si altele.

Review Electrolux ESL5355LO

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Electrolux se va integra perfect in oricare tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital pentru timpul de spalare ramas si un indicator rosu/verde pentru functionare). In plus, aceasta include la interior un cos inferior, un cos pentru tacamuri si un cos superior reglabil pe inaltime, chiar si atunci cand masina de spalat este complet incarcata, avand dimensiunile normale de 81,8 x 59,6 x 55 centimetri, o greutate de aproximativ 40 de kilogramae si un nivel redus de zgomot de numai 44 dB.

Clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, ofera un consum energetic anual estimat undeva la doar 234 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2775 litri pe an, disponibil in programul standard de spalare Eco 50. Noul motor tip Inverter functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului. Functia SensorControl detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de apa si energie in functie de incarcatura, aceasta fiind disponibila numai pentru programele de spalare normala si intensiva.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5355LO dispune de o functie de protejare vesela din sticla, un numar de 6 programe prestabilite de spalare si de o capacitate de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare, fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multa energie/apa. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca Electrolux mai beneficiaza de tehnologia de uscare AirDry, un senzor inteligent de apa, o optiune de incarcare la jumatate si de programare intarziata (de la 1 la 24 de ore), o functie de oprire automata, un sistem de oprire apa, un sistem termoeficient si de mai multe cosuri superioare cu functia FlexiLift.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si performanta, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5355LO asigura o spalare destul de eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare. Astfel ca, masina de spalat Electrolux reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de zi, cu un motor de inalta performanta, o capacitate mare de spalare si mai multe optiuni/programe speciale de spalare, la un pret foarte ok de achizitionare chiar si pentru un buget limitat.

Electrolux ESL5355LO

3 seturi, 6 programe, Motor inverter, 60 cm, Clasa eficienta energetica A+++, Gri

– Părerea clienţilor –

Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum redus de energie/apa si este echipata cu mai multe functionalitati inteligente. O recomand cu incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs foarte bun la un pret foarte ok de achizitionare.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Electrolux si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este foarte silentioasa la ciclului de spalare, este foarte incapatoare pentru o familie mare si este foarte inteligenta pentru ziua de azi.

Este o masina de spalat excelenta si foarte bine echipata, dupa parerea mea, disponibila la un pret ok de achizitionare. Arata bine incorporata in mobila, nu produce mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si spala foarte bine orice tip de vas.

Nu am nimic de reprosat cu privire la raportul sau foarte bun calitate/pret. Masina de spalat Electrolux se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate mare de spalare si se bazeaza pe un motor cu invertor de buna calitate. O recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT