Gorenje GS52115X – masina de spalat compacta si incapatoare din clasa A++, cu 5 programe de spalare!

Preţ Gorenje GS52115X

Gorenje GS52115X este o noua masina de spalat vase compacta si incapatoare din clasa A++, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in ofera magazinelor online din Romania la un pret foarte accesibil de achizitionare pentru dotarile sale bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A++, un panou mecanic de comanda, o capacitate de pana la 9 seturi complete de vase, 5 programe de spalare, o optiune de programare intarziata, un sistem de siguranta anti-inundatii, doua cosuri de vase superioare si inferioare, un filtru cu auto-curatare si altele.

Review Gorenje GS52115X

Design-ul modern si foarte compact al masinii de spalat vase independente de la Gorenje se va integra perfect oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta si foarte eleganta de culoare argintie, realizata complet din inox, dar si de un panou de control mecanic usor de utilizat (cu indicatoare pe LED-uri si un programator electronic). In plus, masina de spalat marca Gorenje cantareste aproximativ 36,5 kilograme si masoara standard 84,5 centimetri in inaltime, 44,8 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, in timp ce aceasta este prevazuta in ceea ce priveste interiorul sau din inox cu doua cosuri de vase.

Masina de spalat vase Gorenje GS52115X are clasa de eficienta energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 197 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 2520 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ 5 nivele de temperatura la spalare, 5 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Economic, Rapid si functia “3 in 1”), precum si o capacitate mare de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate bune la spalare, fara a depunde prea mult efort sau a consuma multa energie la spalare.

Părerea noastră despre produs

Accesibila, compacta si incapatoare, masina de spalat vase Gorenje GS52115X va permite sa va bucurati de vase suficient de curate cu un minim de efort si fara a consuma prea multe de resurse utilizate la spalare, asigurand asadar o curatare eficienta si de buna calitate a unei cantitati de pana la 9 seturi de vase murdare. Astfel ca, masina de spalat marca Gorenje reprezinta o solutie practica si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat cu un raport pret/calitate ok, capabila sa ofere rezultate bune la spalare, deoarece nu dispun de un buget prea mare sau pur si simplu nu sunt interesate de functionalitati inteligente.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat practica si avantajoasa, pe care o recomand persoanelor si familiilor pentru utilizarea in viata de zi cu zi. Este compacta si foarte eleganta, are o capacitate suficienta de spalare a vaselor si este echipat cu toate programele esentiale de spalare.

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat si pot spune ca sunt multumita de alegerea facuta. Este foarte silentioasa pe toata durata de spalare si foarte incapatoare pentru o familie ceva mai numeroasa. In plus, programele de spalare sunt toate cele necesare.

Este o masina de spalat rufe Gorenje din inox cu un raport pret/calitate ok din punctul meu de vedere. Arata bine oriunde in locuinta, nu produce prea mult zgomot, nu consuma multa energie si spala bine orice tip de vas. Per total sunt foarte multumit de achizitia facuta.

Nu am nimic ce sa-i reprosez avand in vedere pretul sau foarte mic de achizitionare. Aceasta se potriveste de minune in bucatarie, are o capacitate suficienta de spalare pentru o familie normala si vine cu toate programele principale de spalare. O recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT