Gorenje GS62010S – masina de spalat moderna si foarte incapatoare din clasa A++, cu 5 programe de spalare!

Preţ Gorenje GS62010S

Gorenje GS62010S este o masina de spalat vase moderna si foarte incapatoare din clasa A++, ideala pentru o familie normala (formata din 2-4 persoane) si chiar pentru una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in ofera magazinelor online din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/gri, clasa energetica A++, afisaj digital tip LED, o capacitate de pana la 12 seturi complete de vase, 5 programe prestabilite de spalare (cu functia “3 in 1”), o optiune de programare intarziata, un sistem de siguranta anti-inundatii, doua cosuri de vase superioare si inferioare, un filtru cu auto-curatare si altele.

Review Gorenje GS62010S

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase independente de la Gorenje se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta si foarte eleganta de culoare inox/gri, dar si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital tip LED si o optiune de programare intarizata). In plus, masina de spalat marca Gorenje masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 58 de centimetri, in timp ce aceasta este prevazuta in ceea ce priveste interiorul sau din inox cu doua cosuri de vase superioare si inferioare (cu suporturi pliabile pentru farfurii).

Masina de spalat vase autonoma Gorenje GS62010S are clasa de eficienta energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 258 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 3080 de litri/an. Caracteristicile sale generale includ 4 nivele de temperatura la spalare (35, 45, 55 sau 60 de grade Celsius), 5 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Economic, Rapid si functia “3 in 1”), precum si o capacitate generoasa de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate bune la spalare, indiferent de tipul detergentului utilizat.

Părerea noastră despre produs

Moderna, economica si foarte incapatoare, masina de spalat vase Gorenje GS62010S asigura o spalare destul de eficienta si de buna calitate a unei cantitati mari de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma prea multe de resurse utilizate la spalare. Astfel ca, masina de spalat de la Gorenje reprezinta o solutie practica si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat cu un raport pret/calitate ok, capabila sa ofere rezultate bune la spalare si uscare in utilizarea de zi cu zi, deoarece nu dispun de un buget prea mare sau nu sunt interesate de functionalitati inteligente.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat foarte incapatoare si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de energie si este echipata cu programele necesare de spalare in viata de zi cu zi. Recomand.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Gorenje si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este o masina economica si rezistenta din inox, incadrata in clasa energetia A++, care face exact ceea ce trebuie pentru a scoate vasele perfect curate.

Este o masina de spalat avantajoasa si foarte practica, cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Aceasta arata foarte bine in bucatarie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si spala foarte bine aproape toate tipurile de vase.

Nu am nimic ce sa-i reprosez avand in vedere pretul sau foarte ok de achizitionare. Masina de spalat Gorenje se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate suficienta de spalare pentru o familie numeroasa, iar aceasta ofera rezultate bune la spalare. O recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT