Gorenje GV51010 – masina de spalat moderna si compacta, cu sistem de uscare inclus!

 Preţ Gorenje GV51010

Inainte sa incepem sa discutam despre masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV51010, precizam inca de la inceput ca aceasta se regaseste in oferta partenerilor online Gorenje din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, prin serviciul lor de parteneriat cu producatorul masinii de spalat. Aceasta este disponibila spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de spalare, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce partenerul magazinului online va ofera livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa de 24 luni (cu optiunea de a extinde suplimentar garantia).

 Review Gorenje GV51010

Pe partea de aspect, masina de spalat vase complet incorporabila Gorenje va ofera un design minimalist si modern, cu o usa frontala de culoare alba si a panoului de comanda electronic de culoare neagra, care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se fara probleme in oricare tip de mobila pentru bucatarie (cu latimea minima de 45 centimetri). In plus, aceasta are dimensiunile compacte de 81,5 x 55 x 44,8 centimetri si un nivel redus de zgomot de doar 49 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu doua suporturi pentru farfurii) si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV51010 are clasa de eficienta energetica A+++ si clasa de performanta la spalare/uscare, pentru un consum anual de energie estimat la 197 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 2520 litri/an, in programul de spalare economica la 50 de grade Celsius. Aceasta dispune de o optiune de pornire intarziata, un sistem de uscare incorproat, un numar de 5 programe prestabilite de spalare si de o capacitate mare de spalare de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscare cu un minim de efort si fara un consum ok de energie/apa.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Gorenje include programul Intensiv pentru vasele foarte murdare, programele Eco si Rapid pentru vasele usor murdare la un consum redus/timp scazut, precum si cu programul Normal pentru spalarea tuturor vaselor de zi cu zi. Tehnologia de uscare perfecta este obtinuta prin utilizarea caldurii de la ultima clatire cu apa fierbine, pentru vase perfect uscate, in timp ce functia speciala “3-in-1” va detecta automat tipul de detergent utilizat, indiferent ca veti utiliza tablete sau detergent pudra/gel, pentru a optimiza ciclul de spalare in functie de detergent.

Gorenje GV51010

2 cosuri, 9 seturi, Alb

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV51010 este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de astazi, la un pret avantajos. Asadar, masina de spalat Gorenje poate asigura o spalare si uscare economica si foarte eficienta pentru o cantitate suficienta de seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare si uscare, fara a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT