REVIEW: Green Field G-MTG40 – Ideală pentru spațiile pline de verdeață! Motor puternic

Preț Green Field G-MTG40

Există mulți oameni carea trăiesc în zonele suburbane și sunt obligați să-și petreacă o mulțime de timp pentru a îngriji plantele și a tăia gazonul. Din fericire, astăzi pe piață există ajutoare de încredere, iar una dintre acestea este cositoarea Green Field G-MTG40. Aceasta este capabilă să rezolve rapid și eficient chiar și cele mai complexe sarcini.  Oricât ai căuta, două peluze identice nu există. Prin urmare, este necesar să se selecteze cu atenție dispozitivul potrivit cu condițiile și nevoile utilizatorului. De exemplu pentru un teren din zona de mare, este bine să se opteze pentru un model pe benzină, deoarece este mult mai mobil, mult mai puternic și independent de rețeaua de alimentare. Prețul mașinii de tuns iarba este foarte mic și acum beneficiază de o reducere considerabilă.

Masina de tuns gazonul pe benzina Green Field G-MTG40, 99 cc, 40 cm

Green Field G-MTG40, 99 cc, 40 cm

Review Green Field G-MTG40

Mașina de tuns iarba Green Field G-MTG40  deține tip de alimentare pe benzină și este destinată spațiilor verzi de dimensiunii medii. Mașina este realizată cu o carcasă în nuanțele de negru și portocaliu. Pe partea din spate are atașat un coș colector din material textil de culoare neagră. Mașina de tuns iarbă este dotată cu 4 roți rezistente, ce ajută la rularea mașinii pe spațiul verde. Puterea deținută de aceasta este de 1500 de wați cu motorul de 2 cp. Capacitatea cilindrică a motorului este de 99 cmc și se alimentează cu benzină. Pornirea motorului se face manual prin acționarea demarorului.

Lama de tăiere are o lățime de 40 de cm, iar acest lucru ajută la reducerea timpului de cosire a ierbii. Mașina de tuns iarba Green Field G-MTG40 este dotată cu 6 trepte de tăiere, ce sunt cuprinse în intervalul 20 cm și 60 cm. Coșul colector realizat din material textil de bună calitate, are un volum de 40 de litri. Cu o capacitate mare de colectare a gazonului rezidual, aceasta permite realizarea lucrului la o singură trecere, fără a fi nevoie de golirea coșului.

Mașina de tuns gazon Green Field G-MTG40 are un nivel de zgomot redus, cuprins între 96 dB și 86,3 dB. Acest instrument de grădinărit necesită o întreținere minimă și nu are nevoie de o realimentare regulată de benzină. Dacă ai o casă frumoasă înconjurată de verdeață, cu siguranță ai nevoie de un ajutor. Mașina de tuns gazonul te va ajuta să menții spațiul verde într-o stare perfectă. Motorul în patru timpi, cu care este echipat acest model, este economic și de mare încredere.

Green Field G-MTG40

Masina de tuns gazonul pe benzina

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns gazonul Green Field G-MTG40 este destinată îngrijirii spațiilor verzi din curtea casei sau din jurul blocului, dacă locuiești la bloc. Având alimentare pe benzină, accesul mașinii de tuns iarba nu este limitat, aceasta putând fi transportată foarte ușor. Modelul deține capacitatea de a putea regla nivelul de tăiere a ierbii pe înălțime. Acest fapt este foarte important, deoarece înălțimea ierbii se taie în funcție de sezon, tipul de tăiere fiind diferit.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Green Field G-MTG40 este instrumentul ideal pentru casa de vacanță de la țară. Funcționând pe bază de benzină, acest aparat este ideal și pentru utilizarea în grădină. Dispozitivul ajută la menținerea aspectului estetic a gazonului și la eliminarea buruienilor din grădina de legume și zarzavat. Din punctul meu de vedere, această mașină de tuns gazonul este ideală.  

Mașina de tuns gazonul Green Field G-MTG40 este una dintre avantajele grădinii mele. Dotată cu o putere de 1500 de wați, aceasta este capabilă să dea un aspect plăcut și uniform peluzei din curtea casei. Coșul de colectare a gazonului tuns are o capacitate de 40 de litri, neavând nevoie de golire, decât după terminarea lucrului.  Având o utilizare ușoară, mașina de tuns gazon Green Field G-MTG40 este ideală.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT