Hansa WHP8140LB

REVIEW – Hansa WHP8140LB

Hansa WHP8140LB

In cazul in care inca mai spalati la mana hainele murdare, sau poate ca nu mai sunteti multimiti de modelul actual, si cautati o masina de spalat rufe automata pentru utilizarea casnica, atunci o optiune buna de buget ar putea fi modelul Hansa WHP8140LB. Aceasta a fost produsa de producatorul european Amica si este comercializata sub marca proprie de aparate electrocasnice, Hansa, care activeaza in peste 20 de tari si se claseaza, conform producatorului, in topul preferintelor clientilor din Europa de Est.

Cu toate ca nu se bucura de prea multa atentie pe piata locala, modelul adus astazi la review ne-a captat atentia inca de la prima vedere prin raportul sau foarte bun dintre calitate si pret. Asadar, vom avea parte de control tactil la panoul de comanda, cea mai eficienta clasa energetica si o cantitatea de haine suficienta pentru o familie cu 1-2 copii. Aceasta este disponibila deja in oferta cunoscutului retailer online de electro-IT din Romania, eMAG, prin serviciul lor de marketplace, si poate fi achizitionata la un pret avantajos pentru orice buget.

 Review Hansa WHP8140LB

La exterior, intalnim un aspect simplu dar modern la masina de spalat rufe Hansa, ce suporta incarcarea frontala, pentru ca aceasta sa nu atraga atentia asupra sa si sa fie usoara de integrat in decor. Carcasa exterioara este predominata de culoare alba, panoul de comanda are un ecran digital ce poate fi controlat prin atingere, iar usa frontala este tot de culoare alba, dar cu sticla fumurie. In plus, modelul adus astazi la review are o greutate si dimensiunile obisnuite unui aparat electrocasnic similar din gama sa de pret, in timp ce nivelul produs de zgomot se incadreaza in parametri normali.

Hansa WHP8140LB face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si se estimeaza ca ar inregistra un consum mediu de energie de aproape 194 kWh pe toata durata unui an de zile, asta inseamna ca nu trebuie sa stam cu grija la o factura prea mare de energie electrica. Acum, dintre caracteristicile sale principale mentionam viteza de centrifugare de pana la 1400 rotatii/minut, optiunea de pornire intarziata, functia de adaugare articole (Add+), capacitatea de pana la 8 kilograme de haine, sistemul de blocare acces la panoul de comanda (ChildLock) si cele 16 programe prestabilite la spalare.

Modelul mai sus mentionat include, pe langa cele standard de spalare rapida/economica si pe cele in functie de tesatura/culoare, si un ciclu special anti-alergic, unul dedicat pentru hainele din lana, precum si alte cicluri pentru articole sportive, tricouri si altele. Optiunea de pornire intarziata este deja nelipsita de pe masinile de spalat actuale si poate sa porneasca ciclul de spalare la ora prestabilita de noi. O alta functie intalnita din ce in ce pe mai multe modele, este cea de adaugare articole suplimentare in timpul ciclului de spalare, care de multe ori este utila in cazul in care am uitat sa bagam la spalat hainele importante.

 Părerea noastră despre produs

Per total, modelul Hansa WHP8140LB este o optiune buna in gama sa de pret pentru oricine doreste sa aiba hainele curate la momentul potrivit, fara a depune aproape deloc efort sau a necesita o investitie prea mare la achizitionare. Aceasta arata bine la exterior si se poate controla prin atingerea tactila, are o eficienta energetica ridicata si detine cam toate ciclurile de spalare necesare in utilizarea casnica, inclusiv optiunile standard si sistemul de protectie pentru copii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT