Hansa ZWN 606IH – masina de spalat vase moderna si incapatoare din inox, cu 6 programe de spalare!

Preţ Hansa ZWN 606IH

Hansa ZWN 606IH este o masina de spalat vase moderna si foarte incapatoare din inox, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie (formata din 2-4 persoane) si chiar cu mai multi membri, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale destul de bune. Aceasta vine cu un design elegant din culoare inox/argintiu, clasa energetica A+, indicatori electronici cu LED-uri, 12 seturi complete de vase, 6 programe prestabilite de spalare, o optiune de programare intarziata, o optiune de incarcare la jumatate, un sistem de protectie anti-inundatii (Aqua Stop), un sistem de uscare cu aer cald, doua cosuri de vase si nu numai.

Review Hansa ZWN 606IH

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase independente de la Hotpoint, cu un finisaj premium din inox, se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare inox/argintiu, dar si de un panou de control mecanic usor de utilizat (cu mai multi indicatori electronici cu LED-uri privind solutia de clatire, cantitatea de saruri, etc.). In plus, aceasta cantareste aproximativ 46,5 kilograme si masoara standard 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 49 dB in locuinta.

Masina de spalat vase Hansa ZWN 606IH este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, cu clasa energetica A la spalare si uscare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 290 kWh/an si de doar 1,02 kW/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 3360 de litri/an si de 12 litri/ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ 4 nivele de temperatura, un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Prespalare/Inmuiere, Pahare, Eco/Bio si Rapid), precum si o capacitate de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare cu un minim de efort si un consum redus de apa si energie.

Părerea noastră despre produs

Moderna, foarte incapatoare si destul de performanta, masina de spalat vase Hansa ZWN 606IH asigura o spalare eficienta si de buna calitate a unei cantitati mari de vase murdare, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de rufe perfect curate si uscate, fara a depune prea mult efort sau a consuma foarte multe resurse la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat vase marca Hotpoint reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat eleganta si de buna calitate, cu o capacitate mare de spalare si mai multe optiuni/programe prestabilite de spalare, la un pret mai mult decat ok pentru orice tip de buget.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat foarte utila si de buna calitate, la un pret super ok de achizitionare. Este eleganta si foarte rezistenta, are un consum redus de apa si energie, iar aceasta ofera rezultate foarte bune la spalare. Recomand.

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat si pot spune ca am ramas placut surprinsa de raportul sau pret/calitate. Este prima mea masina de spalat vase, iar pana acum nu credeam ca spalatul vaselor murdare poate fi atat de usor.

Un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata foarte bine in bucatarie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa apa si/sau energie, iar aceasta spala foarte bine orice tip de vas.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este o masina de spalat excelenta pentru utilizarea normala de zi cu zi. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand cu incredere tuturor celor care s-au saturat de spalatul manual al vaselor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT