REVIEW: Hecht 587 – Performantă, modernă, de înaltă calitate + un motor puternic

Preț Hecht 587

Toate mașinile de tuns iarba de la Hecht sunt create cu o deosebită preocupare pentru design. Bine gândită, cu performanțe excelente și respect pentru mediu, este creată și mașina de tuns iarbă Hecht 587. Aceasta este proiectată să funcționeze atât pe zonele mici cât și pe cele medii, cu suprafața de până la 500 mp. Motorul puternic de 1500 wați face față chiar și ierbii dese și mari. Ventilația excelentă a sistemului de răcire a motorului, protejează împotriva supraîncălzirii. Această mașină de tuns iarba este întotdeauna într-un echilibru perfect, între confortul pentru utilizator și mașina de înaltă performanță.  Prețul acestei mașini performante de tuns iarba este ceva mai mare, dar se justifică cu performanța  în primul rând și apoi cu designul.

Masina de tuns iarba Hecht 587, benzina 173 cmc, 5 CP

Masina de tuns iarba Hecht 587, benzina 173 cmc, 5 CP

Review Hecht 587

Mașina de tuns iarba Hecht 587 funcționează cu alimentare pe benzină și este dotată cu o lamă mare din oțel cu lățimea de 87 cm. Mașina este dotată cu două roți mari pe partea din spate și este destinată suprafețelor de lucru mici și medii. Puterea mașinii de tuns iarba este de 3,7 kw, având un motor pe benzină de 5 cp. Pornirea mașinii de face manual și poate lucra cu o singură lamă de tăiere. Nivelul de tăiere este reglabil, începând cu înălțimea minimă de 15 mm și terminând cu înălțimea maximă de tăiere de 90 mm.

Hecht 587 are o ajustare centralizată de tăiere pe înălțime. Cinci nivele de ajustare permit să variezi înălțimea de tăiere. Cu această abordare, poți alege modul optim de funcționare a mașinii, pentru peluza pe care dorești să o cosmetizezi.  Roțile dotate cu rulmenți sunt de înaltă manevrabilitate, permit cea mai convenabilă manevră printre copaci, lăsând suprafața curată. Mașina de tăiat iarba are un mâner pliabil ușor de controlat, permițând economisirea spațiului în timpul depozitării, precum și transportul ușor.

Spre deosebire de cositoarele convenționale, Hecht 587 este un instrument de grădinărit pentru munca grosieră. Aceasta este echipată cu o lamă care este instalată în fața aparatului. Principiul acestei mașini de tuns iarba se bazează pe un sistem cu o singură axă. Aceasta poate fi utilizată chiar și pe un teren mai greu accesibil, dar care trebuie să fie cosit. În acest sens mașina de tăiat iarbă Hecht 587 a fost testată cu succes.

Părerea nostră despre produs

Mașina de tuns iarbă Hecht 587 are un aspect modern și de înaltă calitate și se caracterizează prin culoarea roșie. O lamă mare de tăiere,  este instalată în partea din față a mașinii. Designul este similar cu cel al dispozitivelor clasice ale producătorului, care au fost vândute cu succes în ultimii ani. Carcasa mașinii de tuns iarbă este realizată din metal robust. Capacul, mânerele și celelalte părți ale mașinii, sunt realizate din material plastic. Manevrarea acesteia este foarte ușoară datorită mânerelor cauciucate. Greutatea mașinii de tuns iarbă este de 53,6 kg, dar datorită roților flexibile, aceasta poate fi manipulată foarte ușor. Roțile au o bună aderență chiar și pe teren accidentat sau umed.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns iarba Hecht 587 este perfectă pentru cosirea ierbii de pe diverse terenuri, chiar și pe cele înclinate, indiferent cât de înclinată este panta. Aceasta este o unealtă performantă, care poate fi reglată variabil, făcând posibilă manevrarea ei foarte ușor pe orice tip de teren. Motorul în patru timpi, de înaltă performanță, permit o mișcare rapidă a frezei, efectuând o tăietură perfectă a ierbii.

Mașina de tuns iarba Hecht 587 poate tăia cu ușurință iarba înaltă sau crescută sălbatic. Lățimea mare de tăiere oferă o economie imensă de timp, reducând mișcările de cosire lungi și laborioase. Mașina de tuns iarba funcționează pe benzină fără plumb, având un rezervor cu capacitatea de 1,6 litri, acest lucru ducând la costuri reduse. 
Hecht 587

Masina de tuns iarba - 5 cp

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT