Heinner HWM-0914A+++3 – masina de spalat incapatoare si foarte economica, cu motor tip Inverter!

Heinner HWM-0914A+++3 este o noua masina de spalat rufe incapatoare si foarte inteligenta din clasa A+++ – 30%, pe care o recomandam in mod special persoanelor singure sau familiilor tinere si chiar celor ceva mai numeroase, in timp ce acesta este echipata cu o eficienta energetica superioara, un motor de inalta performanta, o capacitate mare de spalare si mai multe functii/programe speciale la spalare.

Noua masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3 se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro sau a altor magazine online din Romania si este disponibila la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale foarte bune, inclus in pret fiind garantia inclusa de pana la 3 ani de zile (cu o extindere contra cost pana la 1-2 ani), deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

Capacitate şi consum

_____________________________

In ceea ce priveste ciclul de spalare, masina de spalat marca Heinner are o capacitate foarte buna de pana la 9 kilograme de rufe, ceea ce rezulta ca aceasta poate curata rapid si foarte eficient o cantitate mare de rufe murdare intr-un singur ciclu de spalare, in mai putin de 15/45 de minute. Pe partea de consum, modelul HWM-0914A+++3 de la Heinner are o clasa de eficienta energetica A+++ -30% si un consum minim de energie/apa, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 152 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 11800 de litri pe an.

 Design Heinner HWM-0914A+++3

_____________________________

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Heinner se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, potrivindu-se perfect in oricare tip de decor. Aceasta include un aspect elegant de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED mare) si un hublou transparent de culoare neagra (cu o deschidere standard de la drepata spre stanga). In plus, noua masina de spalat marca Heinner masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de 56,5 centimetri.

Functii şi programe

_____________________________

Masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3 dispune de o viteza de centrifugare de 1400 rpm, un numar de 16 programe speciale la spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Spor, etc.), dar si de o functie de anti-sifonare, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare de fiecare data, fara a consuma multe resurse. Noul motor Inverter, cu tehnologia brushless (BLDC) functioneaza fara perii de carbon, este foarte silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si a componentelor sale.

PRET ACTUALIZAT

________________

Heinner HWM-0914A+++3

9 kg, 1400 rpm, Motor BLDC, Clasa A+++

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Ca o concluzie, masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3 asigura o spalare extrem de eficienta si de foarte buna calitate a rufelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate, fara a le sifona si fara a consuma multe resurse. Astfel ca, modelul HWM-0914A+++3 de la Heinner reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat economica si bine echipata pentru ziua de azi, cu un raport calitate/pret excelent din aproape toate punctele sale de vedere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT