Heinner HWM-M0914INVA3+

REVIEW – Heinner HWM-M0914INVA3+

Heinner HWM-M0914INVA3+

Masina de spalat automata Heinner HWM-M0914INVA3+ este un model modern si inteligent, de mare capacitate, ce suporta controlul tactil al panoului de comanda si detine o multime de functii speciale la spalare, despre care urmeaza sa vedem daca merita sau nu achizitionata. Aceasta ne-a captat imediat atentia, la prima vedere, prin cantitatea foarte buna de haine, cea mai eficienta clasa energetica, aspectul premium de la exterior si nu in ultimul rand pretul standard de achizitionare, inclusiv functiile si programele integrate de spalare.

Inainte sa incepem prezentarea propriu-zisa a produsului, precizam faptul ca masina de spalat Heinner poate fi achizitionata din oferta magazinelor online din Romania, la un pret foarte mic raportat la caracteristicile sale importante, indiferent de bugetul disponibil al celor interesati de produs. Acum, din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, veti beneficia de garantia inclusa de 24 luni (pana la 5 ani garantie daca inregistrati produsul), serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in termen maxim de 14 zile (unele magazine mari accepta retur si pana la 30 de zile).

 Review Heinner HWM-M0914INVA3+

Pe partea de aspect, intalnim la masina de spalat rufe tip frontala de la Heinner un design modern tip minimalist si un finisaj premium la exterior, ce pe noi ne-a impresionat placut avand in vedere gama sa de pret. Carcasa exterioara este una eleganta si bine finisata, de culoare alba, ecranul digital ofera informatiile utile si suporta controlul tactil, iar usa partial transparenta este una de mari dimensiuni, alcatuita dintr-o sticla neagra si o margine subtire. Aceasta cantareste aproximativ 71 de kilograme si are dimensiunile de 85 x 59,5 x 56,5 centimetri, in timp ce aparatul produce un nivel de zgomot de 56 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Citește și:  REVIEW - LG F4WN408S0

Modelul HWM-M0914INVA3+ de la Heinner, incadrat in clasa energetica A+++ -30% si cea de eficienta la spalare A, inregistreaza un consum anual de energie estimat la doar 152 kWh si necesita o cantitatea de apa estimata la 11800 de litri pe an. Cu ajutorul capacitatii de pana la 9 kg de rufe, masina de spalat Heinner poate spala fara probleme o cantitate mare de haine intr-un singur ciclu de spalare, inclusiv articole voluminoase (paturi, pilote). Aceasta include 15 programe prestabilite de spalare si o functie de memorare a programului preferat, prin care producatorul ne asigura ca obtinem rezultate foarte bune la spalare, indiferent de tip, tesatura sau culoare.

Motorul inteligent tip Inverter introduce mai multe avantaje sesizabile inca de la prima utilizare, printre care mentionam consumul minim de energie, lipsa vibratiilor si a zgomotului la functionare, respectiv durabilitatea indelungata. Modelul mai sus mentionat de la Heinner dispune de optiunea de pornire intarziata cu pana la 24 de ore a ciclui de spalare, o functie de adaugare rufe in timpul programului de spalare si de o functie anti-sifonare. In plus, aceasta mai suporta o spalare inteligenta in functie de gradul de murdarire, o clatire suplimentara sau o prespalare la programul de spalare, respectiv si un sistem de blocare acces la panoul de comanda.

 Părerea noastră despre produs

Nu stim de ce modelul HWM-M0914INVA3+ de la Heinner nu este apreciat cu adevarat din punct de vedere al raportului sau excelent dintre calitate si pret, insa noi suntem de parere ca masina de spalat Heinner reprezinta o alegere ideala pentru o familie mai numeroasa. Aceasta are un aspect modern cu afisaj digital ce suporta controlul tactil, o capacitate suficienta pentru a spala o cantitate mare de haine la o singura spalare, iar clasa energetica este una ridicata ce se traduce intr-un consum mic de energie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT