Heinner HWM-M7014SA+++ – masina de spalat incapatoare si foarte economica, la pret avantajos!

Daca acum cateva zile va spuneam despre modelul HWM-1016A+3 ca reprezinta un best-buy pentru un buget mediu, in acest review va voi prezenta o alta masina de spalat marca Heinner, si anume modelul HWM-M7014SA+++, dar pe care de data aceasta o recomandam in special persoanelor cu un buget ceva mai redus si/sau familiilor mai putin numeroase.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014SA+++ are un aspect minimalist de culoare argintie si o usa transparenta cromata, in timp ce aceasta este echipata cu clasa ridicata de eficienta energetica A+++, o capacitate buna de pana la 7 kilorame de rufe, un numar de 16 programe speciale de spalare si mai multe functii/optiuni suplimentare la spalare.

Aceasta se regaseste deja in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret avantajos pentru aproape orice tip de buget, astfel ca in oferta produsului de la eMAG.ro este inclusa garantia standard de pana la 36 de luni (3 ani de zile), deschiderea coletului in momentul primirii si ridicarea in mod gratuit a produsului vechi, in functie de caz.

PRET

_____________________________

Heinner HWM-M7014SA+++

7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Capacitate şi consum

_____________________________

Dupa cum am spus si mai sus, la acest capitol masina de spalat Heinner HWM-M7014SA+++ scade putin din performante la capacitatea de incarcare in favoarea pretului foarte ok de achizitionare, dar care va putea spala in continuare o capacitate foarte buna de pana la 7 kilograme de rufe. In ceea ce priveste eficienta energetica, masina de spalat Heinner are clasa de eficienta energetica A+++ si un consum redus de energie/apa, astfel ca aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la numai 175 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 10000 de litri pe an.

 Design Heinner HWM-M7014SA+++

_____________________________

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Heinner se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect in orice tip de decor, gratie aspectului de culoare alb/crom. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED de dimensiuni mari), dar si de un hublou transparent cu o rama cromata si un diametru de 47,2 centimetri, avand dimensiunile de 85, 59,6 x 56,5 centimetri si o greutate de 61 kilograme.

Functii şi tehnologii

_____________________________

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014SA+++ dispune de o viteza de centrifugare de 1400 rpm, 16 programe de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Sport si altele), dar si de o functie de anti-sifonare, pentru a obtine rufe perfect curate si nesifonate, cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare. Pe langa toate acestea, masina de spalat Heinner mai include o functie de adaugare haine suplimentare in timpul ciclului de spalare, o functie de indepartare a spumei excesive, un sistem electronic de control al balansului si o optiune de programare intarziata.

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014SA+++ ofera rezultate foarte bune la spalare de fiecare data, fara a depune prea mult efort sau a consuma prea multa energie/apa, deoarece aceasta asigura o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a rufelor. Per total, masina de spalat marca Heinner reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat foarte economica si destul de incapatoare, cu un raport calitate/pret excelent din aproape toate punctele sale de vedere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT