Heinner HWM-V7010A++ – masina de spalat moderna, economica si performanta, la pret avantajos!

 Preţ Heinner HWM-V7010A++

Inainte sa incepem sa va prezentam masina de spalat rufe frontala Heinner HWM-V7010A++, precizam ca aceasta se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, insa cea mai buna oferta este a magazinului online eMAG, acesta fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor. Astfel ca, masina de spalat Heinner este disponibila spre achizitionare la un pret foarte mic pentru dotarile sale foarte bune la spalare, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul online eMAG va ofera ca beneficii deschiderea coletului la livrare, ridicarea gratuita a produsului vechi si garantia inclusa.

 Review Heinner HWM-V7010A++

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe frontala de la Heinner va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu un display digital tip LED) si un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere normala spre stanga), care se va integra cu siguranta in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, masina de spalat Heinner are dimensiunile de 84,5 x 59,7 x 49,7 centimetri si o greutate de aproximativ 55 de kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de numai 58 dB la ciclu de spalare si de maxim 77 dB la ciclu de centrifugare.

Masina de spalat Heinner HWM-V7010A++ are o clasa energetica A++ si clasa de eficienta la spalare A, pentru un consum anual de energie estimat la 195 kWh/an si de numai 0,95 kWh/ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 10337 litri/an si de 49 litri/ciclu. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1000 rpm, 15 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Lana, Anti-sifonare, Sport, Zilnic, Prespalare si altele) si de o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kg de rufe, pentru a va putea bucura de haine perfect curate si foarte bine clatite de fiecare data, fara a le sifona tesatura.

Noul sistem inteligent Eco Logic optimizeaza consumul de apa si detergent, respectiv durata de spalare a programului selectat, in functie de cantitatea de rufe incarcate in tambur, pentru a proteja natura si a economisii energie. Functia pentru indepartarea spumei detecteaza spuma in exces si o indeparteaza pentru a nu afecta eficienta etapelor de spalare si clatire, in cazul in care utilizati o cantitate prea mare de detergent. Masina de spalat Heinner include un sistem electronic de control al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in tambur, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs la stoarece.

Heinner HWM-V7010A++

7KG, 1000 RPM, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat rufe frontala Heinner HWM-V7010A++ reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de astazi, la un pret foarte avantajos. In plus, masina de spalat Heinner poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati suficiente de rufe murdare, pentru a obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare, fara a forma multa spuma, a produce mult zgomot sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT