Hotpoint Ariston FDD 10761XR – masina de spalat moderna si economica, cu 10 kg la spalare/7 kg la uscare!

 Preţ Hotpoint Ariston FDD 10761XR

Incepem prin a discuta despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar masina de spalat Hotpoint Ariston FDD 10761XR se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, prin serviciul lor de parteneriat, acesta din urma fiind si recomandarea noastra pentru calitate si promptitudine. Aceasta este disponibila spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile principale foarte bune ale acesteia, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare al celor interesati de masina de spalat cu uscator a producatorului Hotpoint Ariston. Review Hotpoint Ariston FDD 10761XR

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe frontala de la Hotpoint Ariston va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu afisaj digital LCD) si o usa transparenta de nuanta crom (cu deschidere la 180 de grade), care se va integra perfect oriunde in locuinta voastra. In plus, masina de spalat Hotpoint Ariston are dimensiunile de 85 x 59,5 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 73 de kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de numai 54 dB la spalare, 63 dB la uscare si de maxim 83 dB la centrifugare.

Masina de spalat cu uscator Hotpoint Ariston FDD 10761XR are clasa de eficienta energetica A++ si clasa de eficienta la spalare/uscare/centrifugare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la 220 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 17000 litri/an  (numai spalare). Aceasta dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1600 rpm, 19 programe speciale de spalare/uscare (Rapid, Lana, Bumbac, Matase/Perdele, Uscare Bumbac/Lana/Sintetice si altele) si de o capacitate mare de incarcare 10 kg la spalare/7 kg la uscare, pentru a obtine cele mai bune rezultate la ciclu de spalare/uscare.

In ceea ce priveste programele de spalare, programul Lana spala optim hainele delicate, programele Bumbac/Sintetice/Matase sunt dedicate in functie de tesatura, programul Rapid spala hainele usor murdare in cateva minute, iar programele de uscare lana, bumbac si sintetice usuca tipurile de materiale specificate. Masina de spalat Hotpoint Ariston include o optiune de pornire intarziata, o optiune speciala de spalare intensiva (Super Wash), o funtie de control temperatura, un sistem de protectie impotriva scurgerilor accidentale de apa, dar si un sistem de siguranta prin blocarea tastelor impotriva copiilor.

Hotpoint Ariston FDD 10761XR

10 Kg, 1600 RPM, A+, Alb

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale , suntem de parere ca masina de spalat cu uscator Hotpoint Ariston FDD 10761XR poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de pana la 10 kg la spalare/7 kg la uscare, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate de fiecare data. Asadar, masina de spalat Hotpoint Ariston reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru persoanele/familiile care isi doresc o masina de spalat moderna si economica, cu uscator incorporat, la un pret avantajos pentru un buget mediu ori nu foarte mare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT