Hotpoint RSSF 704 J EU – masina de spalat compacta si moderna, cu un raport calitate/pret excelent!

 Preţ Hotpoint RSSF 704 J EU

Moderna, incapatoare si performanta, astazi va vom prezenta modelul Hotpoint RSSF 704 J EU, o noua masina de spalat rufe slim cu un raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor normale si chiar ceva mai numeroase. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie noua, precum si pentru cei ce dispun de un buget limitat ori nu foarte mare, dar care nu vor sa faca rabat de la performantele obtinute la spalare.

 Review Hotpoint RSSF 704 J EU

Pe partea de aspect, design-ul compact si modern al masinii de spalat rufe slim cu incarcare frontala de la Hotpoint se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent de culoare negru. In plus, noua masina de spalat Hotpoint are dimensiunile de 85 x 60 x 45 centimetri si o greutate de aproximativ 63 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de 58 dB la ciclul de spalare si de maxim 72 dB la ciclul de centrifugare.

Noul motor Inverter al masinii de spalat Super Silent a fost conceput cu un sistem de suspensie, care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii, pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si la ciclul de centrifugare. Tehnologia Direct Injection preamesteca impreuna apa si detergentul pentru o mai buna penetrare in fibre si pentru activarea mai rapida a enzimelor din detergent. Programul de spalare Anti-pete indeparteaza majoritatea celor mai dificile pete zilnice intr-un singur ciclu de spalare fara prespalare, in timp ce programul de spalare anti-alergic indeparteaza pana la 99,99% dintre alergeni.

In ceea ce priveste eficienta de spalare a acesteia, clasa energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, ofera un consum ok de energie/apa la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 157 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 10700 litri pe an. Noua masina de spalat rufe slim Hotpoint RSSF 704 J EU dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, 16 programe speciale de spalare (AntiAlergic, Rapid, Bumbac, Anti-pete, etc.), dar si de o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate excelente la fiecare spalare.

Hotpoint RSSF 704 J EU

Natis, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe slim Hotpoint RSSF 704 J EU poate asigura o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a unei cantitati de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a va bucura de rufe perfect curate fara a produce prea mult zgomot chiar si la ciclul de centrifugare sau a consuma prea multa energie/apa la ciclul de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT