Hotpoint RSSG 724 JB EU – masina de spalat inteligenta si destul de incapatoare, la un pret avantajos!

 Preţ Hotpoint RSSG 724 JB EU

Hotpoint RSSG 724 JB EU este o noua masina de spalat rufe slim din seria Natis cu un raport calitate/pret excelent, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb/negru, clasa energetica A+++, un display digital tip LED, un motor trifazat Super Silent, tehnologia Digital Motion si Direct Injection, o capacitate de 7 kilograme de rufe, 16 programe speciale de spalare, o optiune de programare intarziata si altele.

 Review Hotpoint RSSG 724 JB EU

Design-ul compact si ultra-modern al masinii de spalat rufe slim cu incarcare frontala de la Hotpoint se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent de culoare neagra (cu o deschidere standard spre stanga). In plus, masina de spalat marca Hotpoint masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 43,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de doar 58 dB la spalare si de maxim 74 dB la centrifugare.

Noul motor trifazat tip Inverter a fost conceput in mod special cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru o silentiozitate desavarsita, chiar si la centrifugare. Tehnologia Direct Injection reduce temperatura de spalare la 20 de grade Celsius, cu rezultate obtinute ca la 40 de grade Celsius, astfel incat sa puteti spala de acum haine albe si colorate intr-un singur ciclu de spalare. In plus, masina de spalat de la Hotpoint combina tehnologia Direct Injection si Digital Motion, pentru a putea elimina chiar si cele mai dificile pete de pe rufe, avand in acelasi timp grija de tesaturile si culorile hainelor.

Masina de spalat rufe slim Hotpoint RSSG 724 JB EU are o clasa de eficienta energetica ridicata A+++ si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 157 kWh pe an si de un consum mediu anual de apa estimat la 10700 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (AntiAlergic, Rapid, Bumbac, Antipete Lana, Extra-clatire, etc.), precum si o capacitate suficienta de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare.

Hotpoint RSSG 724 JB EU

Natis, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noua masina de spalat rufe slim Hotpoint RSSG 724 JB EU este capabila sa ofere o spalare foarte eficienta si extrem de economica a unei cantitati de pana la 7 kilograme de rufe, chiar si hainutele celor mici sau pe cele ale persoanelor sensibile, fara a depunde prea mult efort sau a consuma multe resurse utilizate la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT