REVIEW: Hotpoint TQG 641 HA BK EE- – Din cristal negru și grătare din fontă!

Preț Hotpoint TQG 641 HA BK EE

Plita încorporabilă Hotpoint TQG 641 HA BK EE este creată cu 4 arzătoare care variază ca dimensiune, adaptându-se diferitelor recipiente de gătit. Grătarele care reprezintă baza suporturilor pentru oale, sunt realizate din fontă robustă. Aceste grătare sunt în număr de 3 și sunt capabile să suporte orice greutate. Mai mult decât atât, sunt foarte rezistente la temperaturi ridicate și nu se deformează. Siguranța pe care o dau la gătit, îți permite să gătești perfect. Aprinderea electrică este o caracteristică utilă pentru gestionarea suprafeței de gătit, nemaifiind nevoie de un chibrit sau de un aprinzător extern. Trebuie doar să apeși butonul aprinzătorului și să rotești butonul corespondent arzătorului, pentru ca munca în bucătărie să fie mult mai ușoară și mai confortabilă. Prețul plitei încorporabile Hotpoint TQG 641 HA BK EE este destul de mic, sub nivelul unui salariu mediu pe economie.

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica integrata, Cristal Negru

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica integrata, Cristal Negru

Review Hotpoint TQG 641 HA BK EE

Hotpoint TQG 641 HA BK EE este o plită încorporabilă care se alimentează cu gaz și este realizată cu 4 arzătoare. Grătarele de deasupra arzătoarelor sunt confecționate din fontă și prezintă siguranță, rezistență și durabilitate. Fiind dotată cu supape electromagnetice de siguranță, plita nu prezintă pericol.  În cazul în care un arzător s-ar stinge întâmplător din diverse motive, gazul este oprit automat. Designul plitei este realizat din cristal negru, rezistent la temperaturi ridicate. Arzătoarele au puteri diferite și sunt distribuite astfel: 2 arzătoare normale cu puterea de 1,65 kw, un arzător mic de 1 kw și unul mare cu puterea de 3 kw. Plita pe gaz se distinge prin tipul de instalare independent. Aceasta este echipată cu propriile controale și prin urmare poate fi poziționată în mod necesar în mobilierul bucătăriei. Această tehnică, oferă mai multă libertate utilizatorului, care poate utiliza spațiul de dedesubt în alte scopuri. Hotpoint a efectuat diverse studii cu privire la rolul plitelor în interiorul bucătăriilor de acasă, în secolul XXI. S-a constatat că 46% dintre participanții din Europa, întrebuințează în bucătăriile lor o plită pentru gătit. Alegerea unei tehnici care ia în considerare soluții simple, asigură rezultate de încredere și stabilitate.

Părerea noastră despre produs

Hotpoint TQG 641 HA BK EE reprezintă pentru pasionații de bucătărie, o oportunitate de auto-exprimare în plăcerea de a găti. Această plită promovează dezvoltarea creativității lor culinare, prin manifestarea talentului. Plita încorporabilă Hotpoint TQG 641 HA BK EE demonstrează cât de repede și de ușor poți găti o mâncare. Poți fierbe carnea și legumele, poți prăji ceapa tăiată julien și poți face un grătar fără a întâmpina vreo dificultate. Cu cele 4 arzătoare cu puteri diferite, poți realiza toate acestea simultan. Cu aprinderea încorporată nu ai nevoie de un chibrit. Cu o singură mână poți apăsa pe butonul cu aprindere electrică pentru a te iniția în arta gătitului. Alegând temperatura potrivită a arzătoarelor, vei găti preparate suculente și vei salva calitate naturală a produselor. Panoul de control al plitei este reprezentat de 4 butoane dispuse două câte două în lateral, pe partea frontală a dispozitivului. Accesarea lor este foarte ușoară și intuitivă. Plita este realizată din cristal negru, un material termorezistent de bună calitate. De culoare neagră, plita poate fi încadrată în orice mobilier de bucătărie, indiferent de culoarea acesteia.

Hotpoint TQG 641 HA BK EE

Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica integrata, Cristal Negru

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Hotpoint TQG 641 HA BK EE este un dispozitiv de calitate, mai ales că este realizată de un producător recunoscut. Confecționată dintr-un material rezistent de bună calitate, plita prezintă siguranță, mai ales că deține și un sistem de siguranță împotriva eventualelor accidente.

Plita încorporabilă Hotpoint TQG 641 HA BK EE este dotată cu 4 arzătoare dispuse intuitiv, pentru o mai bună desfășurare a activității de gătit. Cele 3 grătare sunt confecționate din fontă rezistentă la flacără și sunt ușor de scos și de curățat. Plita realizată din cristal necesită o întreținere ușoară, prin ștergerea cu o cârpă moale.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT