HP EliteBook 850 G4 – laptop cu design premium, ecran de inalta rezolutie si performanta ridicata!

 Preţ HP EliteBook 850 G4

HP EliteBook 850 G4 este un nou laptop de business din gama high-end de dimensiuni normale, pe care il recomandam specialistilor mobili care au nevoie de cele mai bune laptopuri pentru afaceri din aceasta clasa, acesta fiind disponibil la un pret ridicat dar pe masura caracteristicilor sale superioare. Acesta vine cu un design robust si foarte portabil, un ecran FullHD de 15,6 inch, un sunet precis si foarte clar, un nou procesor Kaby Lake de la Intel, o memorie RAM de 16 GB, un SSD de 512 GB, placa video dedicata AMD Radeon R7 M465, noul sistem de operare Windows 10 Pro si mai multe caracteristici multimedia utile.

 Review HP EliteBook 850 G4

Design-ul portabil si foarte elegant al noului laptop de business EliteBook de la HP, cu elemente finisate din aluminiu, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare argintie, o tastatura HP Premium confortabila la utilizare si rezistenta la stropire, un cititor de amprenta digitala si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul model de laptop marca HP are dimensiunile de 25,7 x 38,6 x 1,9 centimetri si o greutate de 1,8 kilograme, in timp ce acesta le permite utilizatorilor sa lucreze la randament maxim.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia FullHD (1920 x 1080 pixeli) afiseaza imagini foarte clare si de inalta calitate, la un unghi bun de vizionare, in timp ce finisajul sau mat (Anti-Glare) reduce reflexiile nedorite de la exterior. Noul laptop de business EliteBook de la HP beneficiaza de o camera WEB HD pentru convorbirile online, un sistem audio Bang & Olufsen (cu HP Audi Boost) pentru un sunet precis si clar, o retea Wi-Fi 802.11ac si LAN de 10/100/1000 Mbps, dar si de un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu.

Laptopul HP EliteBook 850 G4 este echipat cu noul procesor Intel Core i7-7500U (cu doua nuclee la frecventa de 2,7 – 3,5 GHz) si placa video dedicata AMD Radeon R7 M465 (cu memoria de 2 GB), pentru a obtine performanta necesara la rezolvarea sarcinilor de utilizare zilnica si multimedia. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 16 GB (cu o memorie maxima de RAM de pana la 32 GB) si un SSD de 512 GB, pentru a rula rapid noul sistem de operare Windows 10 Pro si programele de office, web browsing si altele, respectiv pentru a salva toate documentele dumneavoastra importante.

HP EliteBook 850 G4

RAM 16GB, SSD 512GB, Win 10 Pro

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, parerea noastra este ca noul laptop HP EliteBook 850 G4 reprezinta platforma ideala pentru activitatile zilnice de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie nu numai de un acces rapid la internet, ci si de un minim de performanta grafica, datorita design-ului portabil si foarte elegant, a ecranului normal de inalta rezolutie, a componentelor hardware de top si a caracteristicilor multimedia foarte utile in ziua de azi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT