HP Pavilion 15-bc000nq – laptop cu ecran Full HD IPS de 15,6 inch si o performanta ridicata!

Modern, performant si de ultima generatie, laptopul HP Pavilion 15-bc000nq reprezinta o platforma puternica si foarte portabila pentru aproape orice tip de utilizare, de la web browsing si multimedia pana la gaming si chiar editare grafica fara decalaje, datorita specificatiilor sale hardware performante si foarte bine echilibrate. Acesta vine cu un design elegant de culoare argintie, ecran Full HD IPS de 15,6 inch, sunet captivant si destul de puternic, componente hardware de noua generatie si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea fiind disponibile la un pret foarte bun si convenabil.

Designul modern si foarte atragator al noului laptop din gama Pavilion 15 a celor de la HP se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare de tip chiclet, dar si de un touchpad HP Imagepad  de mare precizie (cu suport pentru gesturi multi-atingere). In plus, acesta mai include o camera web HD HP Wide Vision, un cititor de carduri SD, SDHC, SDXC si MMC, precum si o baterie Li-Ion de 3 celule cu o autonomie de lucru indelungata estimata undeva la maxim 10 ore si 30 de minute.

HP Pavilion 15-bc000nq Intel® Core™ i5-6300HQ 2.3Ghz – profită acum de reducere

Display-ul LCD LED al laptopului elegant si performant de la HP dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, dar si de tehnologie IPS, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri largi de vizualziare, pentru o experienta vizuala excelenta. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio B&O PLAY este alcatuit din doua difuzoare stereo, cu tehnologia superioara de sunet HP Audio Boost, ceea ce permit redarea unui sunet bogat si autentic, printr-o colaborare cu expertii de sunet de la Bang & Olufsen, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.HP Pavilion 15-bc000nq

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i5-6300HQ, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, noul laptop HP Pavilion 15-bc000nq ofera o putere mare de calcul pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie celor nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 3,2 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 530. Pe partea de grafica, acesta este echipat cu placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M, cu o memorie GDDR5 de 2 GB si tehnologie NVIDIA Optimus, pentru a beneficia de performante grafice impresionante, la un nivel apropiat de grafica unui desktop.

Memoria RAM DDR4 de ultima generatie include o capacitate standard de doar 4 GB la o frecventa ridicata de 2133 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, si anume web browsing, multimedia si chiar gaming la un nivel acceptabil, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB pentru o performanta mult mai buna in orice tip de utilizare. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza mare de rotatie de 7200 rpm, asigura salvarea tuturor datelor dumneavoastra importante, avand o capacitate generoasa de stocare de maxim 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT