Masina de spalat rufe IT Wash, E3S710D, 7 kg, 1000 Rpm – gama de varf

Inca mai cautati o masina de spalat performanta si la un pret rezonabil? Poate cautarile au luat sfarsit caci merita sa descoperiti si avantajele pe care le ofera noua masina de spalat rute IT Wash E3S710D.

Aceasta are o capacitate de incarcare de 7 kg, ceea ce inseamna ca face parte din categoria masinilor de spalat dedicate familiilor moderate (nu este nici mica, dar nici nu are o capacitate foarte mare de incarcare sau ocupa mult spatiu). Este pur si simplu potrivita. Este dotata cu toate functiile si programele pe care vi le-ati putea dori de la o masina.

verifica-pret1

Are un numar de 15 programe, iar programul rapid dureaza doar 20 de minute. Din cele 15 programe amintim doar cateva: cel dedicat pentru sintetice, lana, intensiv, pentru camasi, pentru materiale delicate, echipamente sport, extra clatire, bumbac.

Clasa de eficienta din care face parte este A++, ceea ce o recomanda ca fiind un electrocasnic care este atent sa nu va supraincarce facturile la energie. De fapt, exista si un program care va permite sa spalati astfel incat consumul de energie electrica sa fie minim.

IT WashITW4810I - pret si pareri

Incarcarea se face la fel ca la majoritatea masinilor: frontal, prin intermediul unui hubloul din sticla, care va permite sa vedeti inauntru chiar si cand masina este in functiune. Deasupra se afla sertarul pentru detergent si butoane de selectie pentru functii si programe. Aceasta masina de spalat este prevazuta si cu un afisaj digital LED ce indica timpul de spalare ramas si care sa va ajuta sa vedeti o serie de informatii legate de ciclul de spalare curent.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Viteza de centrifugare este de 1000 rpm si are o putere de 2200 W. Materialele din care este realizata sunt de foarte buna calitate caci cuva are in componenta ecocarbon iar tamburul este din inox. Acest lucru demonstreaza ca este foarte fiabila si va rezista mult mai bine in timp.

Dar trebuie sa ne referim putin si la functiile cu care este prevazuta, caci multe din acestea nu se gasesc pe alte masini de spalat similare si chiar pot face diferenta. Astfel, IT Wash, E3S710D are functie de autocuratare, va permite sa selectati viteza de centrifugare si sa reglati consumul. In plus, este echipata cu un filtru de auto curatare ceea ce ii creste fiabilitatea. In caz de supraincalzire este programata sa gestioneze corespunzator situatia. Are sistem de detectare pentru spuma si o protectie impotriva copiilor si a inundatiilor. Atunci cand programul de spalat curent s-a finalizat, veti auzi un semnal sonor. Puteti sa va faceti treaba in alta camera iar cand auziti semnalul sonor puteti merge sa scoateti rufele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT