Masina de spalat rufe IT Wash, ITW4810I, 6 kg, 1000 Rpm – Made in Italy

ITWASH Ltd. a fost infiintata in anul 2000 de catre Elia Izzo și Ciro Tarallo. Este o companie dedicată producției de mașini de spălat de uz casnic cu un centru de exploatare a 88.000 de metri patrati in zona industriala de Acerra, în apropiere de Napoli. Treizeci de ani de experiență în producția de componente pentru mașinile de spălat, ITWASH oferă fiabilitate si eficienta prin masinile de spalat pe care le pune la dispozitie.

IT Wash aduce in Romania 3 modele de masini de spalat, un model de 5 kg, altul de 6 kg si respectiv 7 kg, insa noi vom discuta astazi despre modelul de 6 kg, modelul de mijloc care aduce un pret accesibil si o fiabilitate crescuta.

verifica-pret1

Rafinamentul design-ului te va duce automat cu gandul la un produs de calitate, o masina de spalat din Italia care isi face treaba acolo unde este pusa, ba mai mult de atat iti va aduce acel sentiment de siguranta a rufelor, bineinteles daca programul este selectat corect.

IT WashITW4810I - pret si pareri

IT Wash ITW4810I vine cu o capacitate de incarcare de 6 kg si cu o viteza de 1000 RPM, aduce clasa de eficienta energetica A+ si clasa de eficienta la spalare si uscare A, un model care asigura spalarea rufelor in cele mai bune conditii, eficienta si consum de apa si energie diminuat, discutam aici despre un consum de apa de 50,4 litri la un program standard de spalare si 0.79 kwh consumul de energie consumat pentru un program standard de spalare.

Ne-am obisnuit cu modele de la Samsung sau Arctic, asa suntem noi obisnuiti sa punem foarte mult amprenta pe producator, insa trebuie sa stim ca uneori sunt mai bune modelele de la producatori din Italia, Germania sau chiar Turcia, acum fiecare cu preferintele lui.

Avem o multime de programe, 20 la numar, iar cel mai important si mai nou este programul rapid de 20 de minute, acesta este capabil sa spele rufele mai putin murdare intr-un timp foarte scurt, putem sa-l folosim la tricouri pe care l-am purtat odata si putem sa economisim foarte multa apa si energie datorita acesti program. Programul de bumbac, lana, sintetice, delicate sunt doar cateva cateva din cele mai importante programe disponibile pe aceasta masina de spalat.

Partea interesanta o reprezina functiile si siguranta masinii de spalat, discutam aici despre functia Autoclean, selector centrifugare, sistem de reglare al consumului, filtru auto-curatare, sistemul de detectare a spumei si multe altele pe care le vom descoperi atunci cand vom achizitiona noua masina de spalat rufe IT Wash ITW4810I.

Comentarii

Leave a reply

Review IT