Espressor automat JURA J6, rasnita AromaG3, 13 specialitati one touch, afisaj TFT, 15 bari, 2,1 l, 250 gr, Piano White

Preț JURA J6

Espressorul automat JURA J6 evidențiază în mod clar bunul gust. Cu un design majestic, rotunjit, acesta este combinat cu principalele carateristici de preparare a cafelei. Managementul mașinii de cafea nu este ușor de înțeles, dar poate fi controlat folosind aplicațiile mobile, care sunt necesare pentru a activa opțiunile inteligente Connect. Prețul mașinii de cafea JURA J6 nu este chiar atât de mare în comparație cu ceea ce oferă. Inovațiile high-end garantează calitatea tradițională a cafelei și a laptelui, prin prepararea cafelei. Tehnologia Puls Extracție Proces, PEP, asigură pregătirea celei mai bune cafele, referindu-se la băuturile tradiționale pe bază de cafea. JURA J6 te va încânta cu cafeaua espresso sau ristretto. Tehnologia avansată de spumare a laptelui, decorează cafeaua excelent, JURA J6 fiind demn de cea mai mare laudă.

Espressor automat JURA J6, rasnita AromaG3, 13 specialitati one touch, afisaj TFT, 15 bari, 2,1 l, 250 gr, Piano White

Review JURA J6

Structura logică a espressorului automat JURA J6 oferă comenzi ușor de înțeles și de utilizat, având un ecran tactil TFT  și un buton de bază care va asigura prepararea cafelei dorite. Automatul de cafea, de asemeni, poate fi controlat cu ajutorul aplicației mobile. Tehnologia Due IWS, este un sistem de recunoaștere automată a filtrului de apă, astfel încât nu trebuie să faci nimic în plus. Pentru dorința de a utiliza aplicația mobilă ai nevoie de emițătorul inteligent Connect Bluetooth. JURA J6 te desfată cu liniile curate, clare, simetrice, nefiind nimic surprinzător că designul a fost recunoscut la nivel internațional. Rezultatul final este automatul de cafea J6, care este capabil să ofere o gamă de băuturi de cafea pentru fiecare gust. JURA J6 deține un sistem de control deosebit de simplu, programe de igienă automată, ceea ce reprezintă calități certificate.

Espressorul automat JURA J6 deține o putere de 1450 de wați pentru a reda simultan două cești de cafele diferite, utilizând un rezervor cu o capacitate de 2,1 litri. Compartimentul de cafea are o capacitate de 250 de grame și un rezervor de lapte opțional. Presiunea apei este asigurată de cei 15 bari. Alimentarea se face cu cafea măcinată, reducând astfel durata de preparare a cafelei sau cu cafea boabe putând fi măcinată cu mașina de cafea Aroma G3. Cu ecranul cu afișaj color TFT vei putea utiliza mașina de cafea foarte simplu și ușor.

Calitatea performantă a espressorului automat JURA J6 este dată de funcțiile și programele integrate, acestea fiind următoarele: duza de cafea reglabilă pe lățime 20 – 50 mm, pornirea și oprirea programabile, sistem de apă fierbinte, sistem anticalcar, sistem de decalcifiere, sistem de setare a temperaturii, setarea cantității de cafea, setarea gradului de măcinare, sistem inteligent de preinfuzie pentru prepararea ceaiului sau a cafelei măcinate.

Părerea noastră despre produs

 Espressorul automat JURA J6 este echipat cu ecran color cu diagonala de 2,8 inch, prezentând setări în detaliu pentru parametrii procesului de preparare a cafelei și sfaturi cu privire la măsurile necesare. Ecranul fără atingere, asigură 4 taste care modifică funcțiile, în funcție de imaginea afișată și implicit permițând un singur clic pentru a începe prepararea băuturilor. În plus, JURA J6 deține două butoane, unul de pornire/oprire și unul de intrare în meniu. Marketerii JURA ne spun că espressorul contorizează numărul de băuturi, care se presupune că sunt programate în memoria aparatului.

– Părerea clienților –

Dacă vi se pare echitabil, eu am preparat cu espressorul automat JURA J6, un număr de cinci rețete personalizate. De fapt în memoria mașinii de cafea sunt mult mai multe posibilități, cum ar fi cafea lungo, capuccino, latte machiatto și espresso machiatto. Prin meniul de configurare pot alege exact ceea ce doresc să beau, totul fiind afișat pe ecranul color.  

Există setări originale cu pauze între lapte și cafea, de la 0 la 120 de secunde, fiind relevant pentru J6. Cu această mașină de cafea, cu modul auto se pot realiza două tipuri de cafea și anume, latte machiato și cafea latte. Prin pornirea automată se poate realiza un capuccino, ajustând timpul de preparare. Din punctul meu de vedere JURA J6 este excelent.

 

Comentarii

Leave a reply

Review IT