REVIEW: Krups Latt’Espress EA829P10 – Îți prepară cea mai bună cafea aromată!

Preț Krups Latt’Espress EA829P10

Foarte ușor de utilizat, modelul compact al espressorului Krups Latt’Espress EA829P10 poate face o varietate de cafele bune, cum ar fi: espresso, ristretto, cappuccino, latte machiatto, lungo. Se poate selecta temperatura dorită, porția și consistența texturii cafelei. Dispozitivul de spumare, în sine,  este și un purificator de reziduuri a laptelui, lucrând cu atenție, fără a stropi. În general curățarea aparatului de cafea, se face în sistem automat, fără a fi necesară demontarea și spălarea cu mâna. Acest lucru înseamnă o economie de timp și efort, permițând să te relaxezi complet în fața unei cești de cafea delicioasă. Prețul espressorului Krups Latt’Espress EA829P10 este foarte bun, acesta venind în raport cu caracteristicile performante ale aparatului.

Review Krups Latt’Espress EA829P10

Se poate spune că espressorul Krups Latt’Espress EA829P10 este mașina de cafea perfectă. Cu un design elegant, având carcasa de culoare neagră, pe care este aplicat un ecran LCD,  espressorul este de tip automat, având o putere de 1450 de wați. Acesta poate prepara următoarele băuturi standard: Espresso, Strong espresso, Cafea, Cafea Lungă și Apă fierbinte. Rezervorul de apă are o capacitate de 1,7 litri, iar capacitatea compartimentului de cafea este de 260 grame. Aparatul beneficiază de un rezervor de lapte cu presiunea de 15 bari, special pentru a crea o ceașcă de capuccino delicioasă.

Espressorul Krups Latt’Espress EA829P10 este ideal pentru acasă, pentru a realiza cafele cu o aromă incredibilă în fiecare dimineață. Pentru realizarea cafelelor, aparatul dispune de câteva funcții și programe performante. Iată care sunt acestea: funcția de autocurățare și funcția de decalcifiere, acțiunea de oprire/pornire programabile, sistem de apă fierbinte pentru realizarea ceaiului, sistem anticalcar, funcția de setare a temperaturii, funcția de setare a cantității de cafea, setarea gradului de măcinare.

Rezervorul de apă și tava sunt detașabile,  pentru a putea fi curățate. Espressorul Krups Latt’Espress EA829P10 mai deține un recipient pentru lapte și o râșniță metalică care este integrată. Acest aparat poate realiza orice specialitate de cafea într-o clipă. Cu One Touch Cappuccino poți seta pentru a crea cu o singură răsucire de buton, un capuccino delicios, un espresso sau un latte machiatto.

Părerea noastră despre produs

Krups Latt’Espress EA829P10 este un espressor automat de cafea, dotat cu funcții și programe pentru realizarea celor mai bune cafele. Aparatul are integrată o râșniță de cafea din metal, ce poate fi setată pentru a măcina cafea exact așa cum îți place cel mai mult. Cu sistemul automat de curățare poți fi sigur că vei bea de fiecare dată o ceașcă de cafe proaspătă. Calcarul ce se depune pe pereții vasului, nu reprezintă o problemă pentru acest expressor. Cu funcția de curățare automată a calcarului, aparatul va fi mereu curat. Designul compact al aparatului, îl face să fie ușor de încadrat în orice colț al bucătăriei. Datorită sistemului de curățare automată a aparatului, Krups Latt’Espress EA829P10 te alimentează cu cele mai proaspete cafele. Laptele rezidual este complet eliminat din conducte, iar tu nu trebuie să faci nimic.

Krups Latt'Espress EA829P10

1450W, 15 bar, LCD, One-Touch-Cappuccino, 1.7L, 7 selectii, Negru

– Părerea clienților –

Cu espressorul Krups Latt’Espress EA829P10 diminețile mele sunt mult mai frumoase și mai luminoase. Aparatul îmi poate face câteva tipuri de cafea, pe care eu le combin de-a lungul zilei, în funcție de dorință și de preferință. Cafeaua își păstrează aroma de fiecare dată, deoarece aparatul are o râșniță integrată care macină cafeaua, chiar înainte de prepararea ei. Un espressor minunat.

Espressorul Krups Latt’Espress EA829P10 este un aparat automat care este capabil să prepare singur cele mai delicioase cafele. De curățat se curăță singur, calcarul este eliminat automat, printr-un proces automat de curățare, redând de fiecare dată cele mai proaspete și mai delicioase cafele.  

 

Comentarii

Leave a reply

Review IT