Espressor automat DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS 1450W, 19 bar, 1.8 l, Silver

Preț DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS

Complet automat, espressorul DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS introdus în casă dă un sentiment de lux și de confort. Acesta este realizat cu un ecran tactil color 4.3 TFT, având o utilizare foarte ușoară. Cafeaua este realizată cu aplicații inteligente și inovatoare. Vei putea aprecia râșnița încorporată cu mișcarea ei silențioasă, putând seta gradul de măcinare. Cafeaua oferă posibilitatea de a folosi cafeaua măcinată direct din aparat. Ciclul de curățare automată, simplifică activitățile de întreținere, crescând durabilitatea dispozitivului. Asigurându-te cu aplicația de cafea App Link, vei învăța cum să creezi diverse rețete de cafele, exact ca un profesionist. Espressorul oferă de asemenea, programarea durității apei, oprirea automată, un comutator programabil și un program automat de decalcifiere.   Prețul espressorului DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS se ridică la calitatea lui automată și profesională.

Espressor automat DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS 1450W, 19 bar, 1.8 l, Silver

Review DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS

Te poți bucura de gustul cafelei cu lapte condensat, așa cum niciodată nu a  mai fost pe placul tău. Espressorul automat DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS este echipat cu un ecran tactil de 4,3 colorat TFT, pentru ușurința și utilizarea maximă. Afișarea interactivă simplă, oferă acces direct la toate rețetele preferate de cafea. Și toate acestea prin simpla apăsare a unui buton. DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS face parte din noua generație Elite de mașini de cafea complet automate de la DeLonghi. Acesta poate satisface toate dorințele, făcând cafele după gust și stil, pentru a satisface toate dorințele. Designul dinamic și perfect combinat cu tehnologia avansată, oferă cea mai ușoară utilizare pentru prepararea cafelei.

Espressorul DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS garantează execuția atentă a fiecărei etape a cafelei, obținând întotdeauna rezultate excelente. Acest lucru este posibil cu puterea de 1450 wați a espressorului și a tipului său automat de funcționare. Principalele băuturi ce pot fi preparate cu acest dispozitiv, sunt următoarele: Cappuccino, Espresso, Cafea Lungă, Doppio +, Ciocolată caldă și Ceai. Rezervorul are o capacitate de 1,8 litri, putând reda simultan una sau două cești de cafea. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 400 de grame, iar presiunea este de 19 bari. Alimentarea se face de la o priză de 220-240V 50/60Hz și are puterea să mențină băutura caldă, datorită plitei de menținere la cald.

Ca orice aparat profesional, și espresorul automat  DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS deține o serie de funcții utile și performante, cum ar fi  Sistem latte crema, Funcție conectare prin bluetooth, Funcția de economisire a energiei, Funcția de memorare, Funcția de Multi Băuturi, Clătirea automată a sistemului pentru lapte, pornirea și oprirea programabile, sistem de fierbere a apei pentru ceai, sistem anticalcar, sistem decalcifiere, 13 setări pentru gradul de măcinare a cafelei.

Părerea noastră despre produs

Te poți bucura de toate băuturile preferate, cum ar fi espresso, latte macchiato exact așa cum ți le dorești. Cu un buton, poți folosi rețete proprii presetate, pe care le poți folosi ori de câte ori dorești. Editând și salvând rețetele, poți gestiona până la un număr de 6 profiluri personale. Perfect cremos, gros și parfumat,  espresorul  automat  DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS,  va putea realiza un espresso ideal. Râșnița metalică,  conică, calibrată este construită cu o precizie de 100%, pentru a asigura măcinarea complet uniformă și fină, pentru cea mai bună aromă. Reducerea dimensiunii este posibilă cu ajutorul celor 13 grade de măcinare, ce pot fi setate.

– Părerea clienților –

Espressorul DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.85MS poate reduce cantitatea de cafea măcinată cu ajutorul sistemului trubeless, rămânând după fiecare utilizare la minim, ceea ce asigură o conservare excelentă a aromei de cafea. De fiecare dată îmi încânt papilele gustative cu fiecare aromă de cafea. Dimineața mă răsfăț cu un espresso, la prânz cu un capuccino și seara cu o ciocolată caldă. DeLonghi a brevetat unitatea fierbătorului cu o presiune variabilă, care asigură o presiune optimă a apei.

Datorită sistemului exclusiv Latte Crema Diva Elite System, îmi asigură întotdeauna o cafea cremoasă și densă cu o textură catifelată de tip capuccino și alte băuturi cu lapte. Un sistem special cu abur, pregătește laptele, lucrând în așa fel încât este în măsură să genereze spumă pentru lapte, caldă, fină și mătăsoasă. Un espressor minunat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT