REVIEW: Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250 – Procesează ingredientele în câteva secunde!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250

Pentru cei care preferă să gătească feluri de mâncare conform celor mai interesante rețete, procesorul de bucătărie Kenwood Multipro Compact FPM250 va fi pur și simplu un asistent indispensabil. Are un motor puternic, o mulțime de adaptări diferite iar prețul este, de asemenea, foarte plăcut. Carcasa dispozitivului este fabricată din oțel inoxidabil, ceea ce îi dă rezistență și durabilitate în timp. Acesta este plasat pe o platformă din plastic, stabilă și sigură, care efectuează cel mai bine acțiunea de amortizare în timpul funcționării acestuia.

Pe corpul robotului de bucătărie există un regulator rotativ, fabricat  din oțel inoxidabil, care creează o combinație perfectă în designul modelului Kenwood Multipro Compact FPM250. Acest robot de bucătărie este proiectat pentru a facilita prepararea mâncărurilor zilnice. Dispozitivul cu puterea de 750 W ocupă puțin din spațiul de lucru al bucătăriei. Baza aparatului de bucătărie, detaliile și elementele sale sunt de cea mai bună calitate.

Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250, 750 W, bol 1.2 l, blender 1.2 l, 2 viteze + Pulse, Argintiu

În ciuda compactității sale, acest robot de bucătărie Kenwood Multipro Compact FPM250 este un asistent  multifuncțional pentru orice bucătar, putând alege întotdeauna pentru tine funcția necesară pentru prepararea rețetelor culinare. Acesta dispune de douăzeci și două de funcții, de un bol cu o capacitate de 1,2 litri, precum și de un blender de 1,2 litri, care fac ca acesta să fie un ajutor ideal. Numărul de viteze combinate, este în două moduri plus puls. În ciuda dimensiunilor mici, funcționalitatea dispozitivului este la o viteză bună și nu durează mult să pregătești toate ingredientele necesare preparării mâncării.

Discul pentru radere fină și mărunțire, se folosește pentru mărunțirea bucăților in dimensiuni de 2 mm și pentru radere. Discul pentru radere și feliere grosieră  este folosit pentru tăierea feliilor cu grosimea de 4 mm, precum și pentru radere. Discul special pentru radere este folosit pentru răzuirea ciocolatei, a brânzei, a nucilor etc. Cuțitul polizor este realizat din oțel inoxidabil și este folosit pentru tăierea legumelor și a fructelor. Telul dublu din metal este folosit pentru realizarea cremelor, a untului, a sufleurilor, a albușurilor de ouă și chiar pentru frământarea aluatului.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesorii frământat
  • Disc feliere
  • Disc mărunțire
  • Tel
  • Capacitate bol: 1,2 litri
  • Capacitate blender: 1,2 litri
  • Putere: 750 wați
  • Trepte de viteză: 2 + Puls
  • Funcții: 22

Preț Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250

Prețul robotului de bucătărie Kenwood Multipro Compact FPM250  este foarte convenabil, iar raportul preț/calitate este excelent, deoarece dispozitivul este realizat calitativ, cu simt de răspundere, cu materiale de înaltă calitate și un design foarte elegant și modern. La cumpărarea dispozitivului, se oferă o garanție de 2 ani, care este inclusă în preț.

Kenwood Multipro Compact FPM250

750 W, bol 1.2 l, blender 1.2 l

 Părerea noastră

 Robotului de bucătărie Kenwood Multipro Compact FPM250o oferă toate avantajele de care ai nevoie, este puternic și în câteva secunde totul este gata. Dispozitivul este compact și ușor de curățat. Se demontează și se montează foarte ușor iar prețul este acceptabil. Din punctul nostru de vedere Kenwood Multipro Compact FPM250o este un dispozitiv excelent pentru orice utilizator.
REVIEW: Robot de bucatarie Kenwood Multipro Compact FPM250 – Procesează ingredientele în câteva secunde!
5 (100%) 21 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply