REVIEW: Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM242 – Calitate și simplitate pentru orice bucătar!

Kenwood Prospero KM242

Dacă nu ai spațiu suficient în bucătărie sau doar ai nevoie de un aparat de bucătărie compact și micuț care să facă totul, atunci robotul de bucătărie Kenwood Prospero KM242 este dispozitivul ideal, perfect pentru micile munci din bucătărie și pentru uzul familial de zi cu zi. Robotul de bucătărie Kenwood Prospero va lucra din greu pentru tine, frământând perfect, amestecând și bătând ingredientele de care ai nevoie, pentru a crea pâine fabuloasă, prăjituri și produse de patiserie.

Dispune de un bol mare de 4,3 litri din oțel inoxidabil și este capabil să frământe până la 500 g de aluat de pâine sau să bată 8 albușuri de ou, mediu. Prospero vine complet cu  accesorii pentru a te ajuta să mixezi cu plăcere creațiile preferate. Aceste accesorii sunt următoarele: un accesoriu pentru frământat, un storcător de citrice și un tel. Construit cu faimoasa acțiune de amestecare planetară totală a lui Kenwood, poți fi sigur că toate ingredientele tale sunt perfect amestecate, fără a rămâne pe pereții vasului.

Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM242, 900 W, bol 4.3 l, blender 1.8 l, viteza variabila + Pulse, Alb/Inox

Robotul de bucătărie Kenwood Prospero KM242 dispune de un control variabil al vitezei, plus funcția de impuls, oferind un control optim. Nu numai că acest robot de bucătărie este elegant și compact, ci este, de asemenea, proiectat pe sistemul Kitchen Machine. Setul de produse de patiserie este realizat din metal, fiind asociate cu mișcarea planetară, pentru a avea un robot de bucătărie perfect pentru a face pâine, chifle, prăjituri, frișcă, deserturi și budincă.

Kenwood Prospero KM242 este versatil datorită accesoriilor sale. Bolului multifuncțional pentru tăiat, pentru frământat, blender și storcător de fructe, al robotului de bucătărie Kenwood Prospero KM242, se transformă în procesor de alimente. În curând acesta va deveni indispensabil în bucătăria ta. Acest robot de bucătărie este ușor de utilizat și te va ajuta să ai succes în pregătirile tale culinare. Este robust, iar accesoriile sale au fost proiectate să dureze. Datorită puterii de 900 de wați, acesta poate frământa orice. Poate bate ouăle pentru bezea, poate bate smântâna pentru frișcă, poate frământa aluatul pentru orice produs de patiserie și poate realiza sucuri proaspete din citrice, în fiecare dimineață.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesoriu de frământat
  • Tel
  • Storcător citrice
  • Capacitate bol: 4,2 litri
  • Capacitate blender: 1,8 litru
  • Putere: 900 w
  • Trepte de viteză: viteză variabilă

Preț Kenwood Prospero KM242

Prețul robotului de bucătărie Kenwood Prospero KM242 este ceva mai mare, însă raportul preț/calitate este bun, deoarece  dispozitivul deține orice funcție, este realizat cu materiale de înaltă calitate și cu un design foarte modern. La cumpărarea robotului de bucătărie Kenwood Prospero KM242,  se oferă o garanție de doi ani, care este inclusă în preț.

Kenwood Prospero KM242

900 W, bol 4.3 l, blender 1.8 l

 Părerea noastră

Robotul de bucătărie Kenwood Prospero KM242 este simplu și ușor de folosit. Nu trebuie să ai experiență și nu trebuie să fii master chef ca să realizezi cele mai delicioase preparate. Acesta te va ajuta să tai legumele sau fructele, te va ajuta să storci citricele pentru a realiza un fresh în fiecare dimineață sau la fiecare masă și va fi un ajutor de nădejde pentru a realiza delicioase prăjituri.Kenwood Prospero KM242 este ideal.

Comentarii

Leave a reply

Review IT