Kruger&Matz Explore 1401 – ultrabook cu design ultra-portabil, ecran FHD de 14 inch si performanta buna!

 Preţ Kruger&Matz Explore 1401

Kruger&Matz Explore 1401 este primul ultrabook al celor de la Kruger&Matz cu ecran de 14 inch si sistem de operare Windows 10, pe care il recomandam pentru lucrul din ziua de azi sau pentru afacerile din mediul online, acesta fiind disponibil deja la un pret foarte ok pentru specificatiile sale hardware foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant si ultra-portabil, un ecran FullHD IPS de 14 inch, un sunet ok, un procesor Broadwell de la Intel, o memorie RAM DDR4 de 4 GB, un SSD de 128 GB, un acumulator de 5200 mAh, noul sistem de operare Windows 10 si mai multe caracteristici multimedia foarte utile.

 Review Kruger&Matz Explore 1401

Design-ul ultra-portabil si foarte elegant al noului ultrabook din seria Explorer a celor de la Kruger&Matz se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti utiliza ori il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa subtire si usoara de culoare argintie, o tastatura ergonomica si foarte confortabila la utilizare tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta cantareste mai putin de 1,4 kilgorame si masoara 22,9 centimetri in inaltime, 34,1 centimetri pe latime si o grosime de numai 1,6 centimetri, fiind ideal pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si nu numai.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului LED Backlight masoara 14 inch (35,5 centimetri), in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1920 x 1080 pixeli) pentru a putea afisa o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi larg de vizionare, iar finisajul sau mat (Anti-Glare) elimina reflexiile nedorite de la exterior. In plus, acesta mai beneficiaza de o camera WEB HD pentru convorbirile online de pe Skype, etc., un sistem audio tip dual stereo pentru un sunet ok, un slot de carduri SD, o retea Wi-Fi 802.11ac si de un acumulator de 5200 mAh pentru o autonomie de pana la 6-7 de functionare fara cablu de alimentare.

Noul ultrabook Kruger&Matz Explore 1401 este echipat cu procesorul Intel Core M-5Y10c pentru a putea beneficia de performanta necesara in utilizarea zilnica de acasa sau de la birou si nu numai, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2 GHz, tehnologiile cunoscute de la Intel si a procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 5300. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 4 GB si un SSD de 128 GB, ceea ce rezulta ca acesta poate rula rapid noul sistem de operare Windows 10 Home si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv poate salva documentele dumneavoastra importante.

KRUGER&MATZ Explore 1401

4 GB RAM, IPS Full HD, SSD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul ultrabook Kruger&Matz Explore 1401 este, in opinia noastra, o alegere perfecta pentru lucratorii mobili din ziua de azi sau oamenii de afaceri din mediul online, gratie design-ului sau ultra-portabil, ecranului foarte bun de dimensiuni reduse si a componentelor sale hardware de ultima generatie. Astfel ca, noul ultrabook Kruger&Matz de 14 inch reprezinta o platforma puternica si ultra-portabila pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet, datorita specificatiilor sale hardware foarte bine echipate si de ultima generatie, toate acestea la un pret foarte ok pentru un buget mediu.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT