Lenovo IdeaPad 700 – laptop nou cu design elegant si performanta exceptionala!

Dedicat pentru multi-tasking, gaming si chiar editare grafica la un nivel foarte bun, laptopul Lenovo IdeaPad 700 este alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc un dispozitiv elegant si performanta la un pret decent. Noul laptop de la Lenovo vine in special cu un design elegant, ecran FHD IPS de 15,6 inch, sunet captivant si destul de puternic, componente hardware performante si de ultima generatie, dar si mai multe caracteristi multimedia utile si de inalta calitate.

Display-ul de tip LCD LED se bazeaza pe un panou IPS, cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri largi de vizibilitate, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. In plus, cele doua difuzoare stereo de tip JBL integrate, cu o putere totala de 5 W si tehnologie Dolby Home Theater, permit redarea unui sunet captivant si puternic, fara distorsiuni mari la un volum ridicat.

PROMOȚIE Lenovo IdeaPad 700 cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6700HQ, laptopul elegant si performant de la Lenovo beneficieaza de o putere foarte mare de calcul pentru a putea duce productivitatea, divertismentul si gaming-ul la un nivel excelent. Noul procesor puternic de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza patru nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,6 inch, dar care ajunge la o frecventa maxima de pana la 3,5 GHz prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost.Lenovo IdeaPad 700

Memoria RAM este de cel mai nou tip DDR4 si are o capacitate standard de 8 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, ideala pentru multi-tasking, web browsing, multimedia si chiar gaming la un nivel foarte bun, suportand insa o memorie maxima de RAM de nu mai putin de 32 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea clasica HDD, cu o viteza decenta de rotatie de 5400 rpm, asigura salvarea tuturor datelor dumneavoastra, gratie capacitatii generoase de stocare de pana la 1 TB.

Pe chipsetul grafic Intel HD Graphics 530 integrat pe noul procesor puternic de la Intel, laptopul Lenovo IdeaPad 700 mai dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTS 950M, cu o memorie GDDR5 de 4 GB si tehnologiile speciale NVIDIA PhysX si CUDA, pentru o performanta grafica foarte buna in orice tip de utilizare, de la web browsing si multi-tasking pana la gaming si chiar editare grafica, datorita componentelor sale hardware de top si foarte bine echilibrate.

1 Comment
  1. Reply
    Laurentiu 7 februarie 2017 at 15:32

    Acest laptop are slot M.2 pentru un SSD. Ce tip de SSD trebuie cumpărat pentru a fi potrivit? Key M, B, sau M+B? Sigur este PCIe?
    Multumesc anticipat.

Leave a reply

Review IT