Lenovo IdeaPad G50-45 – o alegere buna

Lenovo IdeaPad G50-45 este clar o alegere inteleapta atunci cand dorim sa alegem un laptop ieftin, cu o configuratie numai buna pentru gama office si nu numai. Placa video dedicata impreuna cu memoria RAM si procesorul fac din modelul G50-45 sa aiba un plus atunci cand dorim sa ne uitam la filme FULL HD sau atunci cand dorim sa accesam programe gen Photoshop.

Placa video reprezinta cel mai mare plus pentru acest laptop, asta pentru ca este dedicata si vine cu o capacitate de 2048 MB DDR3 din seria Radeon cu modelul R5 M230, iar dupa testele noastre putem spune ca se misca extrem de bine la tot ce tine de partea grafica, jocuri, filme si programe de prelucrare foto.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Lenovo IdeaPad G50-45   
Laptopul Lenovo IdeaPad G50-45 vine echipat cu un procesor AMD Quad-Core A8-Series cu modelul A8-6410 si cu un numar de 4 nuclee, tehnologia procesorului fiind de 28 nm ce are o frecventa de 2000 MHz, insa care poate urca fara probleme atunci cand este nevoie la 2400 MHz, acest lucru este posibil datorita tehnologiei Turbo Boost. Cache-ul este de 2 MB iar producatorul procesorului este AMD, de asemenea mai putem preciza ca avem si un procesor grafic integrat AMD Radeon™ R5 Graphics.

Laptop-Lenovo-IdeaPad-G50-45
Design-ul este unul placut si dupa cum ne-a obisnuit cei de la Lenovo avem o tastatura ergonomica, care este numai buna pentru scris, avem colturile rotunjite si trebuie sa tinem cont ca este negru. Partea si mai interesanta este faptul ca avem un touchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere, iar materialul carcasei este un plastic destul de calitativ.

Ca si specificatii putem sa evidentiem:

– Memoria RAM care este de 4 GB DDR3, insa partea si mai buna este faptul ca avem decat un singur slot ocupat, astfel mai putem sa-i adaugam fara nici un fel de problema inca un modul de 4 GB si vom ajunge fara nici un fel de problema la o capacitate a memoriei de 8 GB.

– Capacitatea de stocare care este de 1 TB, aici nu trebuie sa ne facem griji pentru ca o sa avem spatiu suficient atat pentru filme cat si pentru jocuri, muzica, programe si alte minunatii pe care noi dorim sa le adaugam pe HDD.

– Display-ul vine cu o diagonala de 15.6 inch si vine cu rezolutia HD, iar tipul display-ului este unul LCD LED cu o claritate foarte buna si cu o luminozitate numai buna chiar si atunci cand suntem in spatii destul de luminoase.

– Vine cu tehnologia Bluetooth 4.0 si avem un port HDMi la care se mai adauga si USB-ul 3.0.

Per total laptopul Lenovo IdeaPad G50-45 este o alegere inteleapta si o recomandam pentru cei ce vor un laptop bun cu un pret decent.

De asemenea trebuie sa tineti cont ca puteti alege si acest laptop resigilat la un pret mult mai mic.

Comentarii

Leave a reply

Review IT