Lenovo Ideapad G50-70 – laptop cu procesor i5

Ce poti sa-ti doresti de la un laptop ? ..sa aiba o configuratie puternica, sa arate bine si sa fie de la o firma pe cat se poate de respectata, in plus sa vina si cu un pret pe masura. Laptopul Lenovo Ideapad G50-70 este una din acele alegeri pe care le faci odata la cativa ani, atunci cand doresti sa schimbi laptopul sau eventual sa schimbi vechiul desktop cu un laptop performant.

Lenovo este o companie care s-a dezvoltat foarte mult in industria IT, putem spune ca dupa HP, Lenovo este cel mai mare producator de PC-uri din lume, o companie Chineza care fac produse de foarte buna calitate. Sa nu credeti ca daca alegeti HP sau Dell nu o sa scrie pe el tot made in China, asa ca mai bine luam direct de la producator Chinez si nu o sa vedem nici un fel de diferenta in ceea ce priveste fiabilitatea produselor.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Lenovo Ideapad G50-70   
Lenovo Ideapad G50-70 arata al naibi de bine, compact si cu colturile rotunjite, tastele sunt asezate perfect pentru a putea scrie mult mai rapid, de asemenea avem si o tastatura numerica, care ne ajuta foarte mult atunci cand scriem cifre sau cand lucram cu cifre.

Laptop-Lenovo-IdeaPad-G50-45
Dupa cum spuneam si in titlu, laptopul Lenovo Ideapad G50-70 vine echipat cu un procesor extrem de performant, este vorba de modelul Intel® CoreTM i5 4210U care are o frecventa de 1700 MHz dar care poate ajunge cu jutorul tehnologiei Turbo Boost pana la 2700 MHz, este construit pe arhitectura Haswell si vine cu un cache de 3 MB.

Display-ul este unul de 15.6 inch cu HD ce vine cu tehnologia Glare, aceasta tehnologie face un contrast mai puternic si luminos, in plus da o senzatie de ecran lucion care se vede foarte bine si in locurile unde lumina este ridicata.

Memoria RAM este de 4 GB, insa partea interesanta este ca ii mai putem adauga inca un modul de 4 GB, astfel cu o suma modica ii putem face un upgrade si vom avea 8 GB Memorie RAM. De precizat faptul ca este DDR3 ce are o frecventa de 1600 MHz.

Un plus mai este reprezentat de capacitatea de stocare, avem aici un HDD de 1 TB, astfel putem introduce foarte multe informatii, jocuri, programe, filme si muzica.

PRO: procesor puternic si capacitate mare de stocare, memorie care se poate upgrada si camera web cu rezolutia HD 720p, pretul mai mic decat ma asteptam si design foarte placut.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT